Hayırsever kuruluşa eski bakan Kasapoğlu’ndan ziyaret

GÜNDEM 21.03.2024 - 10:01, Güncelleme: 21.03.2024 - 10:01 1364+ kez okundu.
 

Hayırsever kuruluşa eski bakan Kasapoğlu’ndan ziyaret

Özolgun Otomotiv, kuruluşunun 45 yılında 35 farklı projeye imza attı. Özolgun Otomotiv’i ziyaret eden Gençlik ve Spor eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu “45 yıl için 45 kere maşallah” dedi.
6.Sanayi Sitesi’nde araç bakım ve yedek parça sektöründe 45.yılını kutlayan Özolgun Otomotiv, “Her Yolculuğunuzda Yanınızda” sloganıyla bugüne kadar 45 farklı sosyal sorumluluk projesine imza attı. Meslek liselerine 100. Yıl Kütüphaneleri kazandıran, gençlere destek projesi kapsamında meslek lisesinden mezun öğrencileri istihdam eden Özolgun Otomotiv, aynı zamanda meslek liseleri sınav merkezi olarak da kabul gördü. Koruncuk, SKOPP ve Kızılay’a destekleri ile bilinen Özolgun Otomotiv, yine başarılı meslek lisesi öğrencilerine burs ve meslek kursunu başarıyla tamamlayanlara da tablet vererek destekçileri oldu. Spor turnuvaları düzenleyen, bin 200 takım arasında Halı Saha Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu olan, kadın otomobil sporcuların da destekçisi olan Özolgun, elektrikli araçlarla ilgili girişimci gençlerin de farklı şehir ve ülkelerdeki fuarlara katılımlarının da ana sponsoru oldu.   MESLEK LİSELERİNE TAM DESTEK Özolgun Otomotiv’i ziyaret eden Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “45 yıl için 45 kere maşallah” dedi. Özolgun Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Tenekeci, hayata geçirdikleri 35 projenin merkezine hep gençleri aldıklarını belirterek, gençlerin meslek lisesine kazandırılması ve istihdamı için yürütülen tüm çalışmaların destekçisi olmaya devam edeceklerin söyledi. Bunun için meslek lisesine giden öğrenciler ile velilere toplu ulaşımda indirim yapılmasının önemli bir motivasyon kaynağı olacağını söyledi. Çağlar Tenekeci ve eşi Ezgi Tenekeci, Dr. Kasapoğlu’na, Kızılay’a destek için sergi açan Yüksek Mimar-Ressam Rasıla Başar’ın eserini takdim etti. Kasapoğlu, ayrıca 6.  Sanayi Bölgesi yönetimini de ziyaret ederek bilgi aldı.
Özolgun Otomotiv, kuruluşunun 45 yılında 35 farklı projeye imza attı. Özolgun Otomotiv’i ziyaret eden Gençlik ve Spor eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu “45 yıl için 45 kere maşallah” dedi.

6.Sanayi Sitesi’nde araç bakım ve yedek parça sektöründe 45.yılını kutlayan Özolgun Otomotiv, “Her Yolculuğunuzda Yanınızda” sloganıyla bugüne kadar 45 farklı sosyal sorumluluk projesine imza attı. Meslek liselerine 100. Yıl Kütüphaneleri kazandıran, gençlere destek projesi kapsamında meslek lisesinden mezun öğrencileri istihdam eden Özolgun Otomotiv, aynı zamanda meslek liseleri sınav merkezi olarak da kabul gördü.

Koruncuk, SKOPP ve Kızılay’a destekleri ile bilinen Özolgun Otomotiv, yine başarılı meslek lisesi öğrencilerine burs ve meslek kursunu başarıyla tamamlayanlara da tablet vererek destekçileri oldu. Spor turnuvaları düzenleyen, bin 200 takım arasında Halı Saha Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu olan, kadın otomobil sporcuların da destekçisi olan Özolgun, elektrikli araçlarla ilgili girişimci gençlerin de farklı şehir ve ülkelerdeki fuarlara katılımlarının da ana sponsoru oldu.  

MESLEK LİSELERİNE TAM DESTEK

Özolgun Otomotiv’i ziyaret eden Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “45 yıl için 45 kere maşallah” dedi. Özolgun Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Tenekeci, hayata geçirdikleri 35 projenin merkezine hep gençleri aldıklarını belirterek, gençlerin meslek lisesine kazandırılması ve istihdamı için yürütülen tüm çalışmaların destekçisi olmaya devam edeceklerin söyledi. Bunun için meslek lisesine giden öğrenciler ile velilere toplu ulaşımda indirim yapılmasının önemli bir motivasyon kaynağı olacağını söyledi. Çağlar Tenekeci ve eşi Ezgi Tenekeci, Dr. Kasapoğlu’na, Kızılay’a destek için sergi açan Yüksek Mimar-Ressam Rasıla Başar’ın eserini takdim etti. Kasapoğlu, ayrıca 6.  Sanayi Bölgesi yönetimini de ziyaret ederek bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.