Giresunlu Sporcu Türkiye’yi Salladı!

SPOR (HM) - Haber Merkezi | 21.05.2026 - 16:49, Güncelleme: 21.05.2026 - 16:49 226 kez okundu.
 

Giresunlu Sporcu Türkiye’yi Salladı!

Giresun Spor Lisesi öğrencisi Furkan Talha Bektaş, Konya’da düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Türkiye Yüzme Birinciliği müsabakalarında elde ettiği derecelerle Giresun’un gururu oldu.
15-16 Mayıs 2026 tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilen şampiyonada başarılı sporcu, 100 metre serbest stil kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyaya uzandı. Furkan Talha Bektaş ayrıca 200 metre serbest stil kategorisinde Türkiye ikincisi, 50 metre serbest stil kategorisinde ise Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Elde edilen başarı, Giresun spor camiasında büyük sevinç yaşatırken, Giresun Spor Lisesi’nin özel sporcular alanındaki başarısını da bir kez daha gözler önüne serdi. Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz yaptığı açıklamada, öğrencinin elde ettiği derecelerin gurur verici olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bu önemli başarıda emeği geçen okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve bizleri onurlandıran öğrencimize teşekkür eder; kendisini gönülden tebrik ederiz.” Başarılı sporcu Furkan Talha Bektaş’ın elde ettiği dereceler, hem Giresun’da hem de okul sporları camiasında takdir topladı. Giresun Spor Lisesi’nin yetiştirdiği sporcuların ulusal arenada elde ettiği başarıların önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor.
Giresun Spor Lisesi öğrencisi Furkan Talha Bektaş, Konya’da düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Türkiye Yüzme Birinciliği müsabakalarında elde ettiği derecelerle Giresun’un gururu oldu.

15-16 Mayıs 2026 tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilen şampiyonada başarılı sporcu, 100 metre serbest stil kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyaya uzandı. Furkan Talha Bektaş ayrıca 200 metre serbest stil kategorisinde Türkiye ikincisi, 50 metre serbest stil kategorisinde ise Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

Elde edilen başarı, Giresun spor camiasında büyük sevinç yaşatırken, Giresun Spor Lisesi’nin özel sporcular alanındaki başarısını da bir kez daha gözler önüne serdi.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz yaptığı açıklamada, öğrencinin elde ettiği derecelerin gurur verici olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bu önemli başarıda emeği geçen okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve bizleri onurlandıran öğrencimize teşekkür eder; kendisini gönülden tebrik ederiz.”

Başarılı sporcu Furkan Talha Bektaş’ın elde ettiği dereceler, hem Giresun’da hem de okul sporları camiasında takdir topladı. Giresun Spor Lisesi’nin yetiştirdiği sporcuların ulusal arenada elde ettiği başarıların önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.