Bayram sonrası ilk mesaisini mahallede yaptı!
Bayram sonrası ilk mesaisini mahallede yaptı!
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bahçelievler Mahallesi’nde mahalle muhtarı Metin Aydın ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.
Bayram sonrası mahalledeki iş yerlerini ziyaret eden Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, esnaflara hayırlı işler ve bol kazanç dileklerini iletti. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Sıbıç, mahalle sakinleriyle sohbet ederek bayram sonrası hasret giderdi.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç yaptığı açıklamada, “Bahçelievler Mahallemiz’de Muhtarımız Metin Aydın ile birlikte mahallemizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek bayram sonrası hayırlı işler ve bol kazançlar diledik. Ziyaretlerimiz sırasında kıymetli hemşehrilerimizle de bir araya gelerek sohbet ettik, hasret giderdik. Gönülden gelen her selamın, her sohbetin bizim birlik ve beraberliğimize güç kattığına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.