Bulancak Belediye Plajı’ndaki boğulma vakasında yeni gelişme!

ASAYİŞ (YH) - www.yildizhaber.com.tr | 31.05.2026 - 22:18, Güncelleme: 31.05.2026 - 23:30 2068 kez okundu.
 

Bulancak Belediye Plajı’ndaki boğulma vakasında yeni gelişme!

Bulancak Belediye Plajı’nda meydana gelen boğulma vakasıyla ilgili yeni bilgiye ulaşıldı.
31 Mayıs 2026 günü saat 15.30 sıralarında Bulancak Belediye Plajı’nda denizde boğulma tehlikesi geçiren 2010 doğumlu F. G. ’nin sağlık durumuyla ilgili yeni bilgi alındı. Edinilen bilgilere göre, F. G.’nin nabzının olduğu, entübe edildiği ve uygun bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi. İlk müdahalenin ardından Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen F. G.’nin, buradan da Samsun 19 Mayıs Araştırma Hastanesi’ne nakledildiği bildirildi.
Bulancak Belediye Plajı’nda meydana gelen boğulma vakasıyla ilgili yeni bilgiye ulaşıldı.

31 Mayıs 2026 günü saat 15.30 sıralarında Bulancak Belediye Plajı’nda denizde boğulma tehlikesi geçiren 2010 doğumlu F. G. ’nin sağlık durumuyla ilgili yeni bilgi alındı.

Edinilen bilgilere göre, F. G.’nin nabzının olduğu, entübe edildiği ve uygun bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

İlk müdahalenin ardından Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen F. G.’nin, buradan da Samsun 19 Mayıs Araştırma Hastanesi’ne nakledildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.