Giresun’a 8 adet iş makinesi tahsis edildi

GÜNDEM 02.05.2024 - 13:45, Güncelleme: 02.05.2024 - 13:49 2394 kez okundu.
 

Giresun’a 8 adet iş makinesi tahsis edildi

AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokolü Kapsamında Giresun’a 8 adet iş makinası tahsisi yapıldığı öğrenildi.
AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, AFAD Başkanlığı'nda düzenlenen; İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ile Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı arasında imzalanan AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol törenine katılım sağladıklarını açıkladı. Milletvekili Temür açıklamasında, “Önceki senelerde yaşadığımız sel, taşkın ve heyelan afetlerinin önüne geçme hedeflinde AFAD envanterinde bulunan 111 adet iş makinasının Devlet Su İşlerinin kullanımına verilmesini kapsayan protokolle, her iki kurumumuzun etkinliğini artacaktır. Yerli ve millî üretim olan ekskavatörlerimiz, özellikle sel ve heyelan riski yüksek bölgelerimizde görev yapacak ve Karadeniz Bölgemizdeki 13 ilimizde risk azaltma faaliyetlerine başlayacaktır. Yapılan Protokol kapsamında ilimize 8 adet iş makinası tahsis edildi. İnşallah bu sayede ilimizde sel, taşkın ve heyelan afetlerinin önüne geçme konusunda 2024 yılını daha sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde getireceğiz. İlimizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya ve Afad Başkanımız Okay Memiş’e çok teşekkür ediyorum. 8 Adet iş makinasının Giresun’umuza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokolü Kapsamında Giresun’a 8 adet iş makinası tahsisi yapıldığı öğrenildi.

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Temür, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, AFAD Başkanlığı'nda düzenlenen; İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ile Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı arasında imzalanan AFAD- DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol törenine katılım sağladıklarını açıkladı.

Milletvekili Temür açıklamasında, “Önceki senelerde yaşadığımız sel, taşkın ve heyelan afetlerinin önüne geçme hedeflinde AFAD envanterinde bulunan 111 adet iş makinasının Devlet Su İşlerinin kullanımına verilmesini kapsayan protokolle, her iki kurumumuzun etkinliğini artacaktır. Yerli ve millî üretim olan ekskavatörlerimiz, özellikle sel ve heyelan riski yüksek bölgelerimizde görev yapacak ve Karadeniz Bölgemizdeki 13 ilimizde risk azaltma faaliyetlerine başlayacaktır. Yapılan Protokol kapsamında ilimize 8 adet iş makinası tahsis edildi. İnşallah bu sayede ilimizde sel, taşkın ve heyelan afetlerinin önüne geçme konusunda 2024 yılını daha sorunsuz, sıkıntısız bir şekilde getireceğiz. İlimizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya ve Afad Başkanımız Okay Memiş’e çok teşekkür ediyorum. 8 Adet iş makinasının Giresun’umuza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.