Giresun Fen Lisesi Tübitak Türkiye inallerinde

GÜNDEM 19.03.2024 - 09:52, Güncelleme: 19.03.2024 - 09:52 1098+ kez okundu.
 

Giresun Fen Lisesi Tübitak Türkiye inallerinde

55.Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun Bölge Finallerinde Giresun Fen Lisesi öğrencileri 2 Bölge Birinciliği, 2 Bölge ikinciliği ile büyük bir başarıya daha imza attılar.
Danışmanlığını Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmeni Sema Selin Çakmak’ın yürüttüğü  iki proje bölge şampiyonu oldu.  11. sınıf öğrencileri Deniz Bavlı, Emine Beyza Temür,  Azra Kara’nın Değerler Eğitimi alanındaki projeleri  ve İpek Şule Yıldırım, Nehir Türkü Tekin, Didem Aydın’ın Türk Dili ve Edebiyatı alanındaki projeleri birinciliği elde ederek Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandılar. Coğrafya öğretmeni Neslihan Sarı’nın danışmanlığını yaptığı, 10. Sınıf öğrencileri Demet Nilay Üçler, Şevval Kefal ve Elanaz Çilesizoğlu’nun Tarih alanındaki projeleri bölge ikincisi oldu. Öğrenciler Rüveyda Özden, Rümeysa Özden ve Aslınur Küçan’ın Coğrafya alanında hazırladığı ve Okul Rehber öğretmeni Kadir Kemal’in danışmanlığını yaptığı proje de bölge ikinciliği elde etti. Okul Müdürü Azmi Bender, “Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutluyor, daha nice başarılara diyoruz. Şampiyon ekiplerimize Türkiye Finallerinde başarılar diliyoruz”
55.Tübitak Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Samsun Bölge Finallerinde Giresun Fen Lisesi öğrencileri 2 Bölge Birinciliği, 2 Bölge ikinciliği ile büyük bir başarıya daha imza attılar.

Danışmanlığını Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmeni Sema Selin Çakmak’ın yürüttüğü  iki proje bölge şampiyonu oldu.  11. sınıf öğrencileri Deniz Bavlı, Emine Beyza Temür,  Azra Kara’nın Değerler Eğitimi alanındaki projeleri  ve İpek Şule Yıldırım, Nehir Türkü Tekin, Didem Aydın’ın Türk Dili ve Edebiyatı alanındaki projeleri birinciliği elde ederek Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandılar.

Coğrafya öğretmeni Neslihan Sarı’nın danışmanlığını yaptığı, 10. Sınıf öğrencileri Demet Nilay Üçler, Şevval Kefal ve Elanaz Çilesizoğlu’nun Tarih alanındaki projeleri bölge ikincisi oldu.

Öğrenciler Rüveyda Özden, Rümeysa Özden ve Aslınur Küçan’ın Coğrafya alanında hazırladığı ve Okul Rehber öğretmeni Kadir Kemal’in danışmanlığını yaptığı proje de bölge ikinciliği elde etti.

Okul Müdürü Azmi Bender, “Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutluyor, daha nice başarılara diyoruz. Şampiyon ekiplerimize Türkiye Finallerinde başarılar diliyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.