Depremin merkezine görevlendirildi

GÜNDEM 10.03.2023 - 00:10, Güncelleme: 10.03.2023 - 00:18 4741+ kez okundu.
 

Depremin merkezine görevlendirildi

Giresun Bulancaklı Vali Yardımcısı Murat Yıldız depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığına vekaleten görevlendirildi.
Toplam nüfusu 145 bin olan Elbistan’da 1041 bina yıkılırken, 931 vatandaşımız ise yaşamını yitirmişti. Depremin vurduğu en büyük ve kalabalık ilçe olan Elbistan’da, hasarlı binaların yıkımları, konteynır kurulumları, vatandaşların konteynırlara taşınması, çadırkent yönetimleri, aşevleri, yeni konut yapım projelendirmeleri ve diğer normal hayata dönüş çalışmaları ise devam ediyor. Hemşehrimiz Diyarbarbakır Vali Yardımcısı Murat Yıldız'a, bu zorlu görevinde başarılar ve muvaffakiyet dileriz.
Giresun Bulancaklı Vali Yardımcısı Murat Yıldız depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığına vekaleten görevlendirildi.

Toplam nüfusu 145 bin olan Elbistan’da 1041 bina yıkılırken, 931 vatandaşımız ise yaşamını yitirmişti.

Depremin vurduğu en büyük ve kalabalık ilçe olan Elbistan’da, hasarlı binaların yıkımları, konteynır kurulumları, vatandaşların konteynırlara taşınması, çadırkent yönetimleri, aşevleri, yeni konut yapım projelendirmeleri ve diğer normal hayata dönüş çalışmaları ise devam ediyor.

Hemşehrimiz Diyarbarbakır Vali Yardımcısı Murat Yıldız'a, bu zorlu görevinde başarılar ve muvaffakiyet dileriz.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.