Çorum'da uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 22.07.2023 - 10:53, Güncelleme: 22.07.2023 - 10:53 2520+ kez okundu.
 

Çorum'da uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı yakalandı

ÇORUM (AA) - Sungurlu'da uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara'dan Çorum'a uyuşturucu getirdiği belirlenen şüphelileri takibe aldı. Teknik ve fiziki takibin ardından 4 zanlının içinde bulunduğu araç, Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe girişindeki bir dinlenme tesisinde durduruldu. Araçta yapılan aramada 206 sentetik uyuşturucu hap ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.  
ÇORUM (AA) - Sungurlu'da uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara'dan Çorum'a uyuşturucu getirdiği belirlenen şüphelileri takibe aldı.

Teknik ve fiziki takibin ardından 4 zanlının içinde bulunduğu araç, Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe girişindeki bir dinlenme tesisinde durduruldu.

Araçta yapılan aramada 206 sentetik uyuşturucu hap ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

Çorum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.