Cenk Tosun'a çocukların yoğun ilgisi

YAŞAM 13.08.2023 - 14:02, Güncelleme: 13.08.2023 - 14:02 5575+ kez okundu.
 

Cenk Tosun'a çocukların yoğun ilgisi

Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Cenk Tosun, geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul’da görüntülendi.
Çocuklarıyla birlikte Hupalupa Aile Eğlence Merkezi’nde objektiflere yansıyan Tosun’a arkadaşı futbol dünyasından tanınan Metecan Kanbur’da eşlik etti. Sakatlık dönemini atlatan ve sahalara yeniden dönmeye hazırlanan Cenk Tosun, " Her şey yolunda, çocukları eğlendirmeye geldik. Onun dışında yeni sezona hazırlık yapıyoruz.Tekrardan maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerinde bulundu. Kendisini fark eden sevenleriyle yakından ilgilenen Cenk Tosun, hatıra fotoğrafı ve imza vermeyi ihmal etmedi  
Beşiktaş’ın başarılı oyuncusu Cenk Tosun, geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul’da görüntülendi.

Çocuklarıyla birlikte Hupalupa Aile Eğlence Merkezi’nde objektiflere yansıyan Tosun’a arkadaşı futbol dünyasından tanınan Metecan Kanbur’da eşlik etti. Sakatlık dönemini atlatan ve sahalara yeniden dönmeye hazırlanan Cenk Tosun, " Her şey yolunda, çocukları eğlendirmeye geldik. Onun dışında yeni sezona hazırlık yapıyoruz.Tekrardan maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerinde bulundu.



Kendisini fark eden sevenleriyle yakından ilgilenen Cenk Tosun, hatıra fotoğrafı ve imza vermeyi ihmal etmedi


 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.