Cemal Enginyurt’tan Bulancak çıkarması!

SİYASET 14.02.2024 - 16:36, Güncelleme: 14.02.2024 - 21:48 5494+ kez okundu.
 

Cemal Enginyurt’tan Bulancak çıkarması!

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ordulu hemşerimiz Cemal Enginyurt Piraziz Belediye Başkan Adayı Şafak Şenel ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Bulancak ziyaretinde vatandaşlarla da sohbet eden Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt esnafların çay davetini kırmayarak ziyaretlerine kısa bir mola verdi. Gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Yıldız, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Muhabirlerimiz Muzaffer Şahin ve Yaşar Kemal Habiboğlu tarafından karşılanan Enginyurt ile hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Türkiye'de solculuk ve sağcılık kavramının kalmadığını ifade eden Enginyurt, ülkenin fakirleştirildiğini ve insanların sesini çıkartacak dermanının kalmadığı söyledi. Perşembe günü Piraziz’de Piraziz Belediye Başkan Adayı Şafak Şenel’in Belediye Başkan Adaylığını duyuracağını ifade eden Cemal Enginyurt, “Yarın Piraziz’de bir dönem Doğru Yol Partisi’nden Belediye Başkanlığı yapmış merhum Hasan Şenel’in adına yapılan Hasan Şenel Parkı’nda, babasının yolundan giden Şafak Şenel’in Belediye Başkanlığı adaylığını sevgili Piraziz’lilere açıklayacağız. Piraziz’i yeniden kazanmak ve bir adım ileri götürebilmek için çalışmalarımızı başlatacağız” dedi. Şafak Şenel’in Belediye Başkanlığı için yapılacak olan adaylık açıklaması; 15 Şubat Perşembe Günü (yarın) Saat:13.00’da, Piraziz Hasan Şenel Parkı’nda gerçekleşecek.
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ordulu hemşerimiz Cemal Enginyurt Piraziz Belediye Başkan Adayı Şafak Şenel ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Bulancak ziyaretinde vatandaşlarla da sohbet eden Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt esnafların çay davetini kırmayarak ziyaretlerine kısa bir mola verdi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Yıldız, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Muhabirlerimiz Muzaffer Şahin ve Yaşar Kemal Habiboğlu tarafından karşılanan Enginyurt ile hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Türkiye'de solculuk ve sağcılık kavramının kalmadığını ifade eden Enginyurt, ülkenin fakirleştirildiğini ve insanların sesini çıkartacak dermanının kalmadığı söyledi.

Perşembe günü Piraziz’de Piraziz Belediye Başkan Adayı Şafak Şenel’in Belediye Başkan Adaylığını duyuracağını ifade eden Cemal Enginyurt, “Yarın Piraziz’de bir dönem Doğru Yol Partisi’nden Belediye Başkanlığı yapmış merhum Hasan Şenel’in adına yapılan Hasan Şenel Parkı’nda, babasının yolundan giden Şafak Şenel’in Belediye Başkanlığı adaylığını sevgili Piraziz’lilere açıklayacağız. Piraziz’i yeniden kazanmak ve bir adım ileri götürebilmek için çalışmalarımızı başlatacağız” dedi.

Şafak Şenel’in Belediye Başkanlığı için yapılacak olan adaylık açıklaması; 15 Şubat Perşembe Günü (yarın) Saat:13.00’da, Piraziz Hasan Şenel Parkı’nda gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.