Burak Çelik dostlarıyla Zorlu'da bir araya geldi

YAŞAM 06.08.2023 - 12:04, Güncelleme: 06.08.2023 - 12:04 5565+ kez okundu.
 

Burak Çelik dostlarıyla Zorlu'da bir araya geldi

Ekranların yakışıklı isimlerinden Burak Çelik, geride bıraktığımız gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
Tek başına alışverişe çıkan yakışıklı oyuncuya, başta yabancı hayranları olmak üzere sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Çelik'e ilerleyen saatlerde yakın dostları da eşlik etti. Alışveriş sonrasında arkadaşlarıyla sohbet edip hasret gideren yakışıklı oyuncu, günün sonunda vale noktasında ki aracına binerek AVM'den ayrıldı. 
Ekranların yakışıklı isimlerinden Burak Çelik, geride bıraktığımız gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Tek başına alışverişe çıkan yakışıklı oyuncuya, başta yabancı hayranları olmak üzere sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Çelik'e ilerleyen saatlerde yakın dostları da eşlik etti.

Alışveriş sonrasında arkadaşlarıyla sohbet edip hasret gideren yakışıklı oyuncu, günün sonunda vale noktasında ki aracına binerek AVM'den ayrıldı. 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.