Bulancak’ta kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptı

ASAYİŞ 01.05.2024 - 13:25, Güncelleme: 01.05.2024 - 13:25 4127 kez okundu.
 

Bulancak’ta kontrolden çıkan araç bariyerlere çarptı

Bulancak'ta meydana gelen trafik kazasında kontrolünü kaybeden sürücünün kullandığı araç bariyerlere çarparak durabildi.
Bulancak'ta meydana gelen bir trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç bariyerlere çarparak durabildi. Kazada ölü ve yaralı olmaması sevindirdi. Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, Millet Bahçesi önünde Giresun istikametine seyir halinde olan hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak durabildi. Kazada sadece maddi hasar meydana geldi.
Bulancak'ta meydana gelen trafik kazasında kontrolünü kaybeden sürücünün kullandığı araç bariyerlere çarparak durabildi.

Bulancak'ta meydana gelen bir trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç bariyerlere çarparak durabildi. Kazada ölü ve yaralı olmaması sevindirdi.

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre, Millet Bahçesi önünde Giresun istikametine seyir halinde olan hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak durabildi. Kazada sadece maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.