Bulancakspor, hanesine 3 puan daha yazdırdı!

SPOR 28.04.2024 - 16:03, Güncelleme: 28.04.2024 - 16:03 4735 kez okundu.
 

Bulancakspor, hanesine 3 puan daha yazdırdı!

1926 Bulancakspor, 35 gün sonra sahasında Rize Özel İdarespor'u konuk etti.
Bulancak İlçe Stadyumunda gerçekleşen ligin 23. haftasında 1926 Bulancakspor, Rize Özel İdarespor'u 3-1 mağlup etti. Bulancakspor müsabakaya Miraç Kocaman, Orhan Safa Barip, Alper Günay, Erol Koç, Ömercan Aslan, Soner Özdemir, Zafer Ergün, Yusuf Demir, Umut Aslan, Murat Kara ve Yakup Ekinci 11'lisi ile çıkarken, Rize Özel İdarespor ise Ulaş Saklangıç, Muhittin Tüylü, Doğukan Tüfekçi, Emirhan Kopuz, Adem Kaba, Erkan Bozkurt, İbrahim Yılmaz, Kadir Fazlıoğlu, Caner İlyas, Fehmi Eren Çakmakçı ve Alperen Gündoğdu 11'lisi ile müsabakaya çıktı. Bulancakspor, Dakika 22'de Murat Kara'nın golü ile 1-0 öne geçti. Dakika 45'de Bulancak ceza sahasına gelen Rize Özel İdarespor'lu Alperen Gündoğdu attığı golle skoru 1-1 yaptı. Devre arası yaşanan tartışma sonra Rize Özel İdarespor'un golünü atan Alperen Gündoğdu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İkinci yarıya Rize Özel İdarespor 10 kişi ile başlarken, Bulancakspor ardı ardına gol pozisyonu aradı.  Dakika 61'de ikinci yarı oyuna giren Bulancakspor'lu Serdar Keskin'in müthiş şutu direkten döndü. Dakika 65'de penaltı kazanan Bulancakspor bu bu şansı fırsata çeviremedi.  Dakika 81'de Bulancakspor Yusuf Demir'in golü ile skoru 3-1 yaptı. Dakika 87'de Murat Kara kendisinin 2 takımının 4. golünü atarak skoru 4-1 yaptı. Maç bu skorla sona erdi. Ligin ikinci sırasında yer alan Bulancakspor, 50 puanla 55 puanda bulunan lider Çayelispor'u takip etti. Bulancakspor'un şampiyon olarak bir üst lige çıkması ise Çayelispor'un mağlup olmasına bağlı.
1926 Bulancakspor, 35 gün sonra sahasında Rize Özel İdarespor'u konuk etti.

Bulancak İlçe Stadyumunda gerçekleşen ligin 23. haftasında 1926 Bulancakspor, Rize Özel İdarespor'u 3-1 mağlup etti.

Bulancakspor müsabakaya Miraç Kocaman, Orhan Safa Barip, Alper Günay, Erol Koç, Ömercan Aslan, Soner Özdemir, Zafer Ergün, Yusuf Demir, Umut Aslan, Murat Kara ve Yakup Ekinci 11'lisi ile çıkarken, Rize Özel İdarespor ise Ulaş Saklangıç, Muhittin Tüylü, Doğukan Tüfekçi, Emirhan Kopuz, Adem Kaba, Erkan Bozkurt, İbrahim Yılmaz, Kadir Fazlıoğlu, Caner İlyas, Fehmi Eren Çakmakçı ve Alperen Gündoğdu 11'lisi ile müsabakaya çıktı.

Bulancakspor, Dakika 22'de Murat Kara'nın golü ile 1-0 öne geçti.

Dakika 45'de Bulancak ceza sahasına gelen Rize Özel İdarespor'lu Alperen Gündoğdu attığı golle skoru 1-1 yaptı.

Devre arası yaşanan tartışma sonra Rize Özel İdarespor'un golünü atan Alperen Gündoğdu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

İkinci yarıya Rize Özel İdarespor 10 kişi ile başlarken, Bulancakspor ardı ardına gol pozisyonu aradı. 

Dakika 61'de ikinci yarı oyuna giren Bulancakspor'lu Serdar Keskin'in müthiş şutu direkten döndü.

Dakika 65'de penaltı kazanan Bulancakspor bu bu şansı fırsata çeviremedi. 

Dakika 81'de Bulancakspor Yusuf Demir'in golü ile skoru 3-1 yaptı.

Dakika 87'de Murat Kara kendisinin 2 takımının 4. golünü atarak skoru 4-1 yaptı.

Maç bu skorla sona erdi.

Ligin ikinci sırasında yer alan Bulancakspor, 50 puanla 55 puanda bulunan lider Çayelispor'u takip etti.

Bulancakspor'un şampiyon olarak bir üst lige çıkması ise Çayelispor'un mağlup olmasına bağlı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.