Bulancaklı file bekçisinin performansı Giresunspor'u ligde tutamadı

SPOR 06.04.2024 - 23:32, Güncelleme: 06.04.2024 - 23:32 6572 kez okundu.
 

Bulancaklı file bekçisinin performansı Giresunspor'u ligde tutamadı

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, ne yazık ki ligden düşmesi kesinleşti.
Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan Giresunspor'un Bulancaklı genç file bekçisi Erkan Anapa'nın muhteşem kurtarışlarına rağmen ligde tutunamadı.   Sezon başında gösterdiği performansla büyük umut vadeden genç file bekçisi, maçlardaki performansı dikkat çekmişti. Kaleci Erkan Anapa, yaptığı kritik kurtarışlarla Giresunspor'da dikkat çekse de takım olarak önemli puan kayıpları yaşadı. BULANCAKLI ERKAN ANAPA'NIN ÇABASI YETERLİ OLMADI   Sezonun ilerleyen haftalarında da Giresunspor'un performansı iyice düştü. Bulancaklı kaleci Giresunspor'u zor durumdan kurtarmak istese de tek başına başarılı olamadı. Erkan Anapa'nın tüm çabalarına rağmen Giresunspor ligde tutunamadı ve 2. Lig'e düşmesi resmileşti. GİRESUNSPOR TARAFTARLARINI ÜZDÜ Giresunspor'un küme düşmesi, taraftarlarını ve futbol camiasını üzdü. Özellikle Erkan Anapa'nın gösterdiği performans ve potansiyeli göz önüne alındığında, Giresunspor'un ligde kalma şansı daha yüksek olarak değerlendiriliyordu.   Giresunspor'un önümüzdeki sezon 2. Lig'de mücadele edecek. Kulübün hedefi, en kısa sürede tekrar 1. Lig'e yükselmek olacak.
Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor, ne yazık ki ligden düşmesi kesinleşti.

Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapan Giresunspor'un Bulancaklı genç file bekçisi Erkan Anapa'nın muhteşem kurtarışlarına rağmen ligde tutunamadı.

 

Sezon başında gösterdiği performansla büyük umut vadeden genç file bekçisi, maçlardaki performansı dikkat çekmişti. Kaleci Erkan Anapa, yaptığı kritik kurtarışlarla Giresunspor'da dikkat çekse de takım olarak önemli puan kayıpları yaşadı.

BULANCAKLI ERKAN ANAPA'NIN ÇABASI YETERLİ OLMADI

 

Sezonun ilerleyen haftalarında da Giresunspor'un performansı iyice düştü. Bulancaklı kaleci Giresunspor'u zor durumdan kurtarmak istese de tek başına başarılı olamadı. Erkan Anapa'nın tüm çabalarına rağmen Giresunspor ligde tutunamadı ve 2. Lig'e düşmesi resmileşti.

GİRESUNSPOR TARAFTARLARINI ÜZDÜ

Giresunspor'un küme düşmesi, taraftarlarını ve futbol camiasını üzdü. Özellikle Erkan Anapa'nın gösterdiği performans ve potansiyeli göz önüne alındığında, Giresunspor'un ligde kalma şansı daha yüksek olarak değerlendiriliyordu.

 

Giresunspor'un önümüzdeki sezon 2. Lig'de mücadele edecek. Kulübün hedefi, en kısa sürede tekrar 1. Lig'e yükselmek olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.