Lise öğrencisi genç kız üçüncü kattan atlayarak intihar etti

ASAYİŞ 06.04.2024 - 23:01, Güncelleme: 06.04.2024 - 23:03 5985+ kez okundu.
 

Lise öğrencisi genç kız üçüncü kattan atlayarak intihar etti

Gümüşhane'de 17 yaşındaki Yelda Ç., üçüncü kattaki evinin balkonundan atlayarak hayatını kaybetti. Sağlık Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi olan Yelda'nın sara hastası olduğu belirtildi.
Olay, Oltanbey Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan Yelda, akşam saatlerinde balkona çıktı ve kendini boşluğa bıraktı. Sesi duyan yakınları, yerde hareketsiz yatan Yelda'yı buldu ve 112'yi aradı.   Gümüşhane'de sara hastası olduğu belirtilen Yelda Ç.(17) üçüncü kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti.   Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Yelda'yı Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne götürdü. Durumu kritik olan Yelda, Trabzon Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Yelda kurtarılamadı.   Yelda'nın ölüm haberi sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Genç, kızın cenazesi bu gün öğlen namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedileceği öğrenildi.
Gümüşhane'de 17 yaşındaki Yelda Ç., üçüncü kattaki evinin balkonundan atlayarak hayatını kaybetti. Sağlık Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi olan Yelda'nın sara hastası olduğu belirtildi.

Olay, Oltanbey Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan Yelda, akşam saatlerinde balkona çıktı ve kendini boşluğa bıraktı. Sesi duyan yakınları, yerde hareketsiz yatan Yelda'yı buldu ve 112'yi aradı.

 

Gümüşhane'de sara hastası olduğu belirtilen Yelda Ç.(17) üçüncü kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Yelda'yı Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne götürdü. Durumu kritik olan Yelda, Trabzon Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Yelda kurtarılamadı.

 

Yelda'nın ölüm haberi sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Genç, kızın cenazesi bu gün öğlen namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.