Bolu'da ters yönde giden traktör sürücüsü kazaya neden oldu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 27.08.2023 - 11:02, Güncelleme: 27.08.2023 - 11:11 3563+ kez okundu.
 

Bolu'da ters yönde giden traktör sürücüsü kazaya neden oldu

Bolu'da alkollü traktör sürücüsünün ters yönde çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü yaralandı. Meraklı sürücüler zincirleme kazaya yol açtı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, soruşturma başlatıldı.
D-100 kara yolu Ankara istikametine tersten giren A.Ö. idaresindeki 14 AAN 095 plakalı traktör, Vakıfgeçitveren köyü mevkisinde S.I'nın kullandığı 14 DU 111 plakalı otomobile çarptı. Kaza, Vakıf Geçitveren köyü yakınlarında D-100 karayolu üzerinde gerçekleşti. Olaya dair elde edilen bilgilere göre, alkollü olduğu belirtilen Abdullah Özdemir'in yönetimindeki 14 AAN 095 plakalı traktör, ters yönde ilerleyerek karşı şeritte seyir halinde olan S.I. tarafından kullanılan 14 DU 111 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucunda otomobil sürücüsü S.I. yaralandı ve durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Kaza anında, İstanbul istikametine doğru seyir halinde olan bazı sürücülerin olaya ilgisi nedeniyle zincirleme kazalar meydana geldi. Ancak bu zincirleme kazalarda yaralanan kimse olmadı. Yaralı otomobil sürücüsüne ilk yardım, kazayı gören bir sivil sağlıkçı tarafından yapıldı. Olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir süre trafiğe kapatılan yolda ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.
Bolu'da alkollü traktör sürücüsünün ters yönde çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü yaralandı. Meraklı sürücüler zincirleme kazaya yol açtı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, soruşturma başlatıldı.

D-100 kara yolu Ankara istikametine tersten giren A.Ö. idaresindeki 14 AAN 095 plakalı traktör, Vakıfgeçitveren köyü mevkisinde S.I'nın kullandığı 14 DU 111 plakalı otomobile çarptı.

Kaza, Vakıf Geçitveren köyü yakınlarında D-100 karayolu üzerinde gerçekleşti. Olaya dair elde edilen bilgilere göre, alkollü olduğu belirtilen Abdullah Özdemir'in yönetimindeki 14 AAN 095 plakalı traktör, ters yönde ilerleyerek karşı şeritte seyir halinde olan S.I. tarafından kullanılan 14 DU 111 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucunda otomobil sürücüsü S.I. yaralandı ve durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Kaza anında, İstanbul istikametine doğru seyir halinde olan bazı sürücülerin olaya ilgisi nedeniyle zincirleme kazalar meydana geldi. Ancak bu zincirleme kazalarda yaralanan kimse olmadı. Yaralı otomobil sürücüsüne ilk yardım, kazayı gören bir sivil sağlıkçı tarafından yapıldı. Olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir süre trafiğe kapatılan yolda ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Bolu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.