Belediye çınarları ve fidanları buluşturdu

YAŞAM 02.10.2023 - 10:08, Güncelleme: 02.10.2023 - 10:08 14463+ kez okundu.
 

Belediye çınarları ve fidanları buluşturdu

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Atatürk Kent Parkı’nda anlamlı bir etkinlik düzenledi.
İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, Atatürk Kent Parkı Kreşindeki miniklerle bir araya geldi. İki nesli birleştiren etkinlik, güzel anlara sahne oldu.  Atatürk Kent Parkı’nda düzenlenen organizasyona Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Daire Başkanları katıldı. Program akışında, Büyükşehir heyeti ile İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, çay eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Devamında, Atatürk Kent Parkı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, etkinliğe dahil oldu. Huzurevi sakinlerini selamlayarak alana giriş yapan minikler, Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncularının hazırladığı Hacivat Karagöz oyunu ile eğlenceli anlar yaşadı. Tiyatro etkinliğinin ardından, hediyeleşme gerçekleştirildi. Minik öğrenciler, kreşte yaptıkları hediyeleri büyüklerine takdim etti. İki farklı jenerasyon birbirlerine sarılarak hem Dünya Yaşlılar Günü hem de Dünya Çocuk Günü’nü kutladı. Belediyenin hazırladığı etkinlik, güzel anlara sahne oldu. 
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve Dünya Çocuk Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Atatürk Kent Parkı’nda anlamlı bir etkinlik düzenledi.

İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, Atatürk Kent Parkı Kreşindeki miniklerle bir araya geldi. İki nesli birleştiren etkinlik, güzel anlara sahne oldu. 

Atatürk Kent Parkı’nda düzenlenen organizasyona Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Daire Başkanları katıldı.

Program akışında, Büyükşehir heyeti ile İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, çay eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Devamında, Atatürk Kent Parkı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, etkinliğe dahil oldu.

Huzurevi sakinlerini selamlayarak alana giriş yapan minikler, Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncularının hazırladığı Hacivat Karagöz oyunu ile eğlenceli anlar yaşadı.

Tiyatro etkinliğinin ardından, hediyeleşme gerçekleştirildi. Minik öğrenciler, kreşte yaptıkları hediyeleri büyüklerine takdim etti. İki farklı jenerasyon birbirlerine sarılarak hem Dünya Yaşlılar Günü hem de Dünya Çocuk Günü’nü kutladı. Belediyenin hazırladığı etkinlik, güzel anlara sahne oldu. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.