Başkan Sıbıç: “Emek en yüce değerdir”

GÜNDEM 30.04.2024 - 10:20, Güncelleme: 30.04.2024 - 10:24 5680 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç: “Emek en yüce değerdir”

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Sıbıç, “Emek, insan hayatındaki en önemli değerin başında gelir. Emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın ve dayanışma gücünün kutlandığı bugünde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarım. Hayatın yükünü çeken emekçilerimizin değerini biliyoruz ve emeklerinin tam karşılığını bulması gerektiğine yürekten inanıyoruz. Ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte büyük emek vererek hayat mücadelesi veren başta Belediye çalışanlarımız olmak üzere hayatın her alanında mücadele eden, alın teriyle, emeğiyle var olan bütün kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum. Emeğin en yüce değer olduğunu hiçbir zaman unutmadan, emeğin tam karşılığını bulduğu aydınlık yarınlar diliyor, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramınızı içtenlikle kutluyorum”dedi.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Sıbıç, “Emek, insan hayatındaki en önemli değerin başında gelir. Emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın ve dayanışma gücünün kutlandığı bugünde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarım.

Hayatın yükünü çeken emekçilerimizin değerini biliyoruz ve emeklerinin tam karşılığını bulması gerektiğine yürekten inanıyoruz. Ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz bu süreçte büyük emek vererek hayat mücadelesi veren başta Belediye çalışanlarımız olmak üzere hayatın her alanında mücadele eden, alın teriyle, emeğiyle var olan bütün kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum. Emeğin en yüce değer olduğunu hiçbir zaman unutmadan, emeğin tam karşılığını bulduğu aydınlık yarınlar diliyor, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramınızı içtenlikle kutluyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.