Başçiftlik ilçesindeki hayvan pazarlarında Kurban Bayramı hareketliliği

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 09.06.2023 - 12:00, Güncelleme: 09.06.2023 - 15:17 3317+ kez okundu.
 

Başçiftlik ilçesindeki hayvan pazarlarında Kurban Bayramı hareketliliği

Tokat'ın Başçiftlik ilçesindeki hayvan pazarında Kurban Bayramı dolayısıyla hareketlilik yaşanıyor.
Hayvan pazarında küçükbaş kurbanlıklar 7 ila 9 bin, büyükbaş kurbanlıklar ise 60 ila 90 bin lira arasında alıcı buluyor. Besicilik yapan Şenel Korkmaz, alıcılarla pazarlık yaparak satış gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ciddi alıcı konuşmasından ve hareketlerinden belli oluyor. Satıcı arkadaşlarımıza hayırlı satışlar, bol kazançlar, alıcılarımıza da hayırlı Kurban Bayramı diliyoruz." dedi.  
Tokat'ın Başçiftlik ilçesindeki hayvan pazarında Kurban Bayramı dolayısıyla hareketlilik yaşanıyor.

Hayvan pazarında küçükbaş kurbanlıklar 7 ila 9 bin, büyükbaş kurbanlıklar ise 60 ila 90 bin lira arasında alıcı buluyor.

Besicilik yapan Şenel Korkmaz, alıcılarla pazarlık yaparak satış gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ciddi alıcı konuşmasından ve hareketlerinden belli oluyor. Satıcı arkadaşlarımıza hayırlı satışlar, bol kazançlar, alıcılarımıza da hayırlı Kurban Bayramı diliyoruz." dedi.

 

Tokat HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.