Ayancık'ta Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği düzenlendi

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 09.06.2023 - 18:00, Güncelleme: 10.06.2023 - 01:40 3812+ kez okundu.
 

Ayancık'ta Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği düzenlendi

Sinop'un Ayancık ilçesinde ilkokul öğrencileri için "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği" gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 147 öğrenci yakan top, halat çekme, labut devirme ve beceri koordinasyon oyunlarında yarıştı. Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunların yaşatılması amacıyla gerçekleştirilen şenlikte dereceye giren öğrencilere Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatma Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasemin Akkoç tarafından belge verildi.  
Sinop'un Ayancık ilçesinde ilkokul öğrencileri için "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği" gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 147 öğrenci yakan top, halat çekme, labut devirme ve beceri koordinasyon oyunlarında yarıştı.

Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunların yaşatılması amacıyla gerçekleştirilen şenlikte dereceye giren öğrencilere Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatma Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasemin Akkoç tarafından belge verildi.

 

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.