Arınç'tan başkan Çelik'e veda ziyareti

GÜNDEM 05.03.2024 - 13:40, Güncelleme: 05.03.2024 - 13:40 2333+ kez okundu.
 

Arınç'tan başkan Çelik'e veda ziyareti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gelen 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, beraberindeki AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç ile birlikte bu dönem aday olmayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e veda ziyaretinde bulunarak, bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür etti.
Ziyaretine ilişkin bir değerlendirme yapan  22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, " Manisa'ya gelmişken belediyemizi ziyaret etmek,  Başkanımıza da geçmiş dönem hizmetleri için teşekkür etmek istedim.  Bildiğiniz gibi Ömer Faruk Çelik  bu dönem devam etmeyecek. Aday olarak Yavuz Kurt  arkadaşımız  kendisinden bayrağı devralıp hizmetleri devam ettirecek.  Onun kazanması, Manisa'mıza hizmet etmesi için onunla birlikte gönül gönüle gayret ediyoruz.  Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Yaklaşan Ramazan'ın da mübarek olmasını  temenni ediyorum" dedi. AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç ise; "Başkanımız kendi isteğiyle bayrağı Yavuz Kurt arkadaşımıza devretti. Bizler de şehrimizin kalkınması için Şehzadelerin daha da güzelleşmesi için milletvekilleri olarak, şehrin ileri gelenleri, hemşerilerimizle birlikte çalışmaya, üretmeye  devam edeceğiz. Hizmetleri için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik; "Bugün ziyaretleri ile bizleri onurlandıran  Meclis Başkanımız Sayın Bülent Arınç büyüğümüze, çok değerli Milletvekilimiz Mücahit Arınç'a çok teşekkür ediyorum. Şeref verdiler.  10 yıllık belediye başkanlığı dönemimizde, geçmiş siyasi hayatlarımızda  Sayın Başkanımızın ve değerli Milletvekilimizin çok büyük destek ve katkıları oldu” ifadesini kullandı.  
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gelen 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, beraberindeki AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç ile birlikte bu dönem aday olmayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e veda ziyaretinde bulunarak, bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür etti.

Ziyaretine ilişkin bir değerlendirme yapan  22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, " Manisa'ya gelmişken belediyemizi ziyaret etmek,  Başkanımıza da geçmiş dönem hizmetleri için teşekkür etmek istedim.  Bildiğiniz gibi Ömer Faruk Çelik  bu dönem devam etmeyecek. Aday olarak Yavuz Kurt  arkadaşımız  kendisinden bayrağı devralıp hizmetleri devam ettirecek.  Onun kazanması, Manisa'mıza hizmet etmesi için onunla birlikte gönül gönüle gayret ediyoruz.  Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Yaklaşan Ramazan'ın da mübarek olmasını  temenni ediyorum" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç ise; "Başkanımız kendi isteğiyle bayrağı Yavuz Kurt arkadaşımıza devretti. Bizler de şehrimizin kalkınması için Şehzadelerin daha da güzelleşmesi için milletvekilleri olarak, şehrin ileri gelenleri, hemşerilerimizle birlikte çalışmaya, üretmeye  devam edeceğiz. Hizmetleri için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik; "Bugün ziyaretleri ile bizleri onurlandıran  Meclis Başkanımız Sayın Bülent Arınç büyüğümüze, çok değerli Milletvekilimiz Mücahit Arınç'a çok teşekkür ediyorum. Şeref verdiler.  10 yıllık belediye başkanlığı dönemimizde, geçmiş siyasi hayatlarımızda  Sayın Başkanımızın ve değerli Milletvekilimizin çok büyük destek ve katkıları oldu” ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.