Ankara'da MKE roket ve patlayıcı fabrikasında patlama: 5 işçi şehit oldu

ASAYİŞ 10.06.2023 - 13:09, Güncelleme: 10.06.2023 - 13:09 3733+ kez okundu.
 

Ankara'da MKE roket ve patlayıcı fabrikasında patlama: 5 işçi şehit oldu

Ankara'da bulunan MKE roket ve patlayıcı fabrikasında patlama oldu.
Milli Savunma Bakanlığı, patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, 5 işçinin hayatını kaybettiğini, olaya ilişkin ise adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı. Ankara Valisi Vasip Şahin, "Patlama kimyasal tepkimeden kaynaklandı. Cumhuriyet savcıları detaylı inceliyor" dedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada, 2 savcının görevlendirildiği bilgisine yer verildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise, patlama ile ilgili uzman müfettişlerin gerekli inceleme ve soruşturma kapsamında görevlendirildiğini ifade etti.
Ankara'da bulunan MKE roket ve patlayıcı fabrikasında patlama oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, 5 işçinin hayatını kaybettiğini, olaya ilişkin ise adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.



Ankara Valisi Vasip Şahin, " Patlama kimyasal tepkimeden kaynaklandı. Cumhuriyet savcıları detaylı inceliyor" dedi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada, 2 savcının görevlendirildiği bilgisine yer verildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise, patlama ile ilgili uzman müfettişlerin gerekli inceleme ve soruşturma kapsamında görevlendirildiğini ifade etti.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.