Zeytinlik Mahalllesi’nde 48 evin restorasyonunu tamamladı

KÜLTÜR 17.03.2024 - 10:39, Güncelleme: 17.03.2024 - 10:39 6785+ kez okundu.
 

Zeytinlik Mahalllesi’nde 48 evin restorasyonunu tamamladı

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun’un tarihi ve kültürel varlıklarına sahip çıkmaya devam ediyor.
Giresun’un birçok noktasında tarihi ve kültürel değerlerimizin korunması ve yaşatılması için önemli çalışmalar yapan Giresun İl Özel İdaresi, son olarak yaptığı en önemli çalışmalardan biri de Giresun tarihi zeytinlik evlerinin korunması çalışması oldu. Aslına uygun bir şekilde tarihi zeytinlik evlerinde başlattığı restorasyon çalışmasının en son etabını da tamamladı. Özel İdare restorasyon kapsamında zeytinlik semtinde bulunan 48 evi aslına uygun şekilde restorasyonunu tamamlayarak bitirdi. Zeytinlik semtinde bulunan tarihi zeytinlik evlerinin restorasyonu ile beraber Giresun Turizmine de çok önemli bir katkı sağlanmış olundu.
Giresun İl Özel İdaresi, Giresun’un tarihi ve kültürel varlıklarına sahip çıkmaya devam ediyor.

Giresun’un birçok noktasında tarihi ve kültürel değerlerimizin korunması ve yaşatılması için önemli çalışmalar yapan Giresun İl Özel İdaresi, son olarak yaptığı en önemli çalışmalardan biri de Giresun tarihi zeytinlik evlerinin korunması çalışması oldu.

Aslına uygun bir şekilde tarihi zeytinlik evlerinde başlattığı restorasyon çalışmasının en son etabını da tamamladı. Özel İdare restorasyon kapsamında zeytinlik semtinde bulunan 48 evi aslına uygun şekilde restorasyonunu tamamlayarak bitirdi.

Zeytinlik semtinde bulunan tarihi zeytinlik evlerinin restorasyonu ile beraber Giresun Turizmine de çok önemli bir katkı sağlanmış olundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.