Zehir, muhtar adaylığını açıkladı

SİYASET 25.09.2023 - 16:36, Güncelleme: 25.09.2023 - 16:36 9855+ kez okundu.
 

Zehir, muhtar adaylığını açıkladı

Bulancak'ın sevilen esnaflarından Bulancak Kopyalama Merkezi sahibi Hamdi Zehir, Küçüklü Köyünden Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.
Gazetemizi ziyaret eden Muhtar Adayı Zehir, "Bulancak ile Giresun arasında sınır bölge olan, sahil şeridinin mücavir alanı içerisinde, üst mahallesi ise Özel İdare sınırları içinde kalan Küçüklü Köyü için muhtar adı ile gezmek değil, bu mukaddes görevi büyük, küçük, yaşlı, genç demeden iyi bir aza kadrosu ile beraber yönetmek için bu kutlu göreve talibim. Köy sakinlerimizin desteklerini bekliyorum" dedi.
Bulancak'ın sevilen esnaflarından Bulancak Kopyalama Merkezi sahibi Hamdi Zehir, Küçüklü Köyünden Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret eden Muhtar Adayı Zehir, " Bulancak ile Giresun arasında sınır bölge olan, sahil şeridinin mücavir alanı içerisinde, üst mahallesi ise Özel İdare sınırları içinde kalan Küçüklü Köyü için muhtar adı ile gezmek değil, bu mukaddes görevi büyük, küçük, yaşlı, genç demeden iyi bir aza kadrosu ile beraber yönetmek için bu kutlu göreve talibim. Köy sakinlerimizin desteklerini bekliyorum" dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.