Zafer Partisi Adayı, CHP'li adayın saflarına geçti

SİYASET 19.02.2024 - 16:52, Güncelleme: 19.02.2024 - 16:54 5098+ kez okundu.
 

Zafer Partisi Adayı, CHP'li adayın saflarına geçti

Zafer Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Rıdvan Yavuz, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ile ittifak yaptı.
Yaklaşık 300 kişilik bir grupla Cumhuriyet Halk Partisi’ne gelen ve basın açıklaması yapan Yavuz, "Ben değil biz diyebilmek için, daha iyi bir Bulancak, bereket ve huzur için Necmi Sıbıç diyerek, 31 Mart Yerel seçimlerinde Necmi Sıbıç’ı destekleyeceğiz" dedi. Açıklamasına devam eden Rıdvan Yavuz, “Hepinizin bildiği gibi yıllardır isimler değişse bile değişmeyen tek şey bir avuç insanın çıkarları oldu. Her dönem verilen vaatler, seçim sonrası unutulan tatlı bir anı oldu. Belki de en önemlisi de hemşerilerime layık görülen vasat hizmetler oldu. İşte bizim motivasyon kaynağımız, yola çıkma arzumuz buna dur demek içindir" ifadelerini kullandı. CHP Bulancak İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Sıbıç, "Böylesine büyük bir desteği gençlerden görmek ve yanımızda olduklarını bilmek; bize hem güç kattı hem de gururlandırdı. Bulancak’ta değişimi başlatmış bulunmaktayız. 31 Mart’ta bu değişimi tamamlayarak, Bulancak için çalışmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı. Basın açıklaması sonrası Sıbıç tarafından Rıdvan Yavuz’a CHP rozeti takıldı.
Zafer Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Rıdvan Yavuz, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ile ittifak yaptı.

Yaklaşık 300 kişilik bir grupla Cumhuriyet Halk Partisi’ne gelen ve basın açıklaması yapan Yavuz, "Ben değil biz diyebilmek için, daha iyi bir Bulancak, bereket ve huzur için Necmi Sıbıç diyerek, 31 Mart Yerel seçimlerinde Necmi Sıbıç’ı destekleyeceğiz" dedi.

Açıklamasına devam eden Rıdvan Yavuz, “Hepinizin bildiği gibi yıllardır isimler değişse bile değişmeyen tek şey bir avuç insanın çıkarları oldu. Her dönem verilen vaatler, seçim sonrası unutulan tatlı bir anı oldu. Belki de en önemlisi de hemşerilerime layık görülen vasat hizmetler oldu. İşte bizim motivasyon kaynağımız, yola çıkma arzumuz buna dur demek içindir" ifadelerini kullandı.

CHP Bulancak İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan Sıbıç, "Böylesine büyük bir desteği gençlerden görmek ve yanımızda olduklarını bilmek; bize hem güç kattı hem de gururlandırdı. Bulancak’ta değişimi başlatmış bulunmaktayız. 31 Mart’ta bu değişimi tamamlayarak, Bulancak için çalışmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı. Basın açıklaması sonrası Sıbıç tarafından Rıdvan Yavuz’a CHP rozeti takıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.