Yol üzeri çukurlar bir an önce yapılsın

YAŞAM 27.09.2022 - 10:36, Güncelleme: 27.09.2022 - 10:36 6737+ kez okundu.
 

Yol üzeri çukurlar bir an önce yapılsın

Bulancak’ta en işlek caddelerden olan Acısu Caddesinin Hükümet konağı sapağında asfalt yol üzerindeki çukurlar araç trafiğinde sıkıntılara yol açıyor.
Bu güzergahtan gidiş gelen yapan yayalar ve araçların özellikle yağan yağmur ile sıkıntılı bir durum ortaya çıkması ile ilgili olarak çevre sakinleri, “Bir süredir Acısu caddesi üzerinde yer alan bu yolda araçların trafiği ile çukurlar oluşmuş durumda. Yağan yağmurlar sonrası yayalar olarak araçlardan gelen sular ile üstümüz başımız ıslanıyor. Bazen de araçlar çukura girmemek için yayanın olduğu kaçıyor, bu da tehlike yaratıyor. Bu çukurlar bir an önce tekrar asfalt ile kapatılmalı” dedi.      Haber – Foto : Erhan Gündoğar
Bulancak’ta en işlek caddelerden olan Acısu Caddesinin Hükümet konağı sapağında asfalt yol üzerindeki çukurlar araç trafiğinde sıkıntılara yol açıyor.

Bu güzergahtan gidiş gelen yapan yayalar ve araçların özellikle yağan yağmur ile sıkıntılı bir durum ortaya çıkması ile ilgili olarak çevre sakinleri, “Bir süredir Acısu caddesi üzerinde yer alan bu yolda araçların trafiği ile çukurlar oluşmuş durumda. Yağan yağmurlar sonrası yayalar olarak araçlardan gelen sular ile üstümüz başımız ıslanıyor. Bazen de araçlar çukura girmemek için yayanın olduğu kaçıyor, bu da tehlike yaratıyor. Bu çukurlar bir an önce tekrar asfalt ile kapatılmalı” dedi.   

 

Haber – Foto : Erhan Gündoğar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.