Yılsonu sergisi ve bilim şenliği yapıldı

GÜNDEM 13.06.2023 - 16:09, Güncelleme: 13.06.2023 - 16:09 4639+ kez okundu.
 

Yılsonu sergisi ve bilim şenliği yapıldı

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Yıl Sonu Sergisi ve Bilim Şenliği bugün Bulancak Cumhuriyet meydanında yapıldı.
İncüvez köprüsünden başlayan yürüyüş ile birlikte bando eşliğinde yapılan yürüyüş Cumhuriyet meydanında devam eden etkinlik ile sona erdi. Cumhuriyet meydanında açılan stantlarda yıl içinde okullarda yapılan çok sayıda faaliyetin sergisi yer aldı. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Ümit Kayhan, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Etkinlikte elektrikli araç gösterisi, yıl içinde spor faaliyetlerinde derece alan sporculara ödül verilmesi, resim sergisi, bilek güreşi, stantların gezilmesi, akıl zeka oyunları turnuvası yer aldı.   
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Yıl Sonu Sergisi ve Bilim Şenliği bugün Bulancak Cumhuriyet meydanında yapıldı.

İncüvez köprüsünden başlayan yürüyüş ile birlikte bando eşliğinde yapılan yürüyüş Cumhuriyet meydanında devam eden etkinlik ile sona erdi.

Cumhuriyet meydanında açılan stantlarda yıl içinde okullarda yapılan çok sayıda faaliyetin sergisi yer aldı. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Ümit Kayhan, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Etkinlikte elektrikli araç gösterisi, yıl içinde spor faaliyetlerinde derece alan sporculara ödül verilmesi, resim sergisi, bilek güreşi, stantların gezilmesi, akıl zeka oyunları turnuvası yer aldı.   

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.