‘Yılların birikimini satarak icraat yapamazsınız’

SİYASET 26.10.2022 - 16:49, Güncelleme: 26.10.2022 - 16:49 4556+ kez okundu.
 

‘Yılların birikimini satarak icraat yapamazsınız’

Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, Belediyenin ve il özel idarenin arsa satmasının mantık dışı olduğunu belirterek Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’ndan ve il özel idaresinden makul bir açıklama beklediklerini söyledi.
Bektaş açıklamasında; ‘İl özel idaresi Giresun kamuoyundaki tepkilere rağmen hala arsa satışından vazgeçmemiştir. Müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. İl özel idare yetkilileri ise yılların birikimlerini satarak borç ödemeye çalışıyor. Borcu yapan da alan da satan da 20 yıldır kendi yönetimleri. Nasıl olsa hesap soran yok, denetleyen yok… Belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da İl özel idaresini örnek almaya çalışıyor. Bu yol çıkmaz yol, bu sokak çıkmaz sokak. Belediye Başkanlığı icra makamıdır. Yılların birikimini satarak icraat yapamazsınız. Giresun halkı sizi oraya iktidar partisinin belediye başkanı olarak iktidar nimetlerinden Giresun’da faydalansın diye seçti. Eğer siz de arsa satarak iş yapacaksanız, Vay Giresunlunun haline. Giresun halkının Belediye Başkanı olarak geçmiş dönemlerde yapılan yanlış işler varsa derhal yargıya başvurulmalı, temcit pilavı gibi aynı şeyleri ısıtıp deklare etmeniz Giresun kamuoyunda olumsuz intiba bırakmaktadır.” Dedi.  
Saadet Partisi İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, Belediyenin ve il özel idarenin arsa satmasının mantık dışı olduğunu belirterek Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’ndan ve il özel idaresinden makul bir açıklama beklediklerini söyledi.

Bektaş açıklamasında; ‘İl özel idaresi Giresun kamuoyundaki tepkilere rağmen hala arsa satışından vazgeçmemiştir. Müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. İl özel idare yetkilileri ise yılların birikimlerini satarak borç ödemeye çalışıyor. Borcu yapan da alan da satan da 20 yıldır kendi yönetimleri. Nasıl olsa hesap soran yok, denetleyen yok…

Belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da İl özel idaresini örnek almaya çalışıyor. Bu yol çıkmaz yol, bu sokak çıkmaz sokak.

Belediye Başkanlığı icra makamıdır. Yılların birikimini satarak icraat yapamazsınız. Giresun halkı sizi oraya iktidar partisinin belediye başkanı olarak iktidar nimetlerinden Giresun’da faydalansın diye seçti. Eğer siz de arsa satarak iş yapacaksanız, Vay Giresunlunun haline.

Giresun halkının Belediye Başkanı olarak geçmiş dönemlerde yapılan yanlış işler varsa derhal yargıya başvurulmalı, temcit pilavı gibi aynı şeyleri ısıtıp deklare etmeniz Giresun kamuoyunda olumsuz intiba bırakmaktadır.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.