Yeniden Refah’tan Fatma Zehra’ya destek!

GÜNDEM 12.05.2022 - 19:27, Güncelleme: 12.05.2022 - 19:27 3385+ kez okundu.
 

Yeniden Refah’tan Fatma Zehra’ya destek!

Yeniden Refah Partisi 10 Mayıs Salı günü Bulancak Cumhuriyet Meydanında stand kurarak vatandaşlara Engelliler Haftası ile ilgili broşür dağıtırken, üye kayıt çalışması da gerçekleştirdiler.
Ayrıca İlçe Teşkilatı SMA Hastası Fatma Zehra’nın tedavisine yardım toplamak için kurulan standı da ziyaret ederek yardımda bulundular. Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe başkanlığından yapılan açıklamada, “Ailesinden edindiğimiz bilgilere göre; SMA hastalığının dört farklı tipi olduğunu SMA'nın belirtilerini gösterdiği yaş ne kadar ileriyse hastalık da o kadar hafif seyrettiğini,  en ağır seyirli olan 6 aylık ve daha küçük bebeklerde belirtileri görülen tip-1 SMA olduğunu,  Tip-1 SMA, bebek ölümlerinin dünyada en sık görülen tür olduğunu öğrendik. Giresun’da yaşayan 23 aylık Fatma Zehra kızımızın da SMA tip-1 SMA hastası olduğunu, 14 aydır süren kampanyanın şuan %62 tamamlanmış durumda olduğunu, Fatma Zehra'nın tedavisi için zamanla yarışıldığını, maalesef 1 kg daha alacak olursa tedavisi için gerekli olan 2 yaş kriterini aşacağını, hastalığı sebebiyle bacak bölgesindeki kaslarını kaybettiğini, besinleri yutmakta zorluk çektiğini, günde 3 kere makineye bağlandığını, yutkunma refleksi azaldığı için de sıvı mamayla beslenen kızımızın Dubai'de bulunan tedavi merkezine ulaştırmaya çalıştıklarını ve tüm Bulancaklı hemşerilerimizi Fatma Zehra bebeğimizin tedavisine az da olsa katkı sağlamaya davet ediyoruz. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza ses olalım” dediler.  
Yeniden Refah Partisi 10 Mayıs Salı günü Bulancak Cumhuriyet Meydanında stand kurarak vatandaşlara Engelliler Haftası ile ilgili broşür dağıtırken, üye kayıt çalışması da gerçekleştirdiler.

Ayrıca İlçe Teşkilatı SMA Hastası Fatma Zehra’nın tedavisine yardım toplamak için kurulan standı da ziyaret ederek yardımda bulundular.

Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe başkanlığından yapılan açıklamada, “Ailesinden edindiğimiz bilgilere göre; SMA hastalığının dört farklı tipi olduğunu SMA'nın belirtilerini gösterdiği yaş ne kadar ileriyse hastalık da o kadar hafif seyrettiğini,  en ağır seyirli olan 6 aylık ve daha küçük bebeklerde belirtileri görülen tip-1 SMA olduğunu,  Tip-1 SMA, bebek ölümlerinin dünyada en sık görülen tür olduğunu öğrendik. Giresun’da yaşayan 23 aylık Fatma Zehra kızımızın da SMA tip-1 SMA hastası olduğunu, 14 aydır süren kampanyanın şuan %62 tamamlanmış durumda olduğunu, Fatma Zehra'nın tedavisi için zamanla yarışıldığını, maalesef 1 kg daha alacak olursa tedavisi için gerekli olan 2 yaş kriterini aşacağını, hastalığı sebebiyle bacak bölgesindeki kaslarını kaybettiğini, besinleri yutmakta zorluk çektiğini, günde 3 kere makineye bağlandığını, yutkunma refleksi azaldığı için de sıvı mamayla beslenen kızımızın Dubai'de bulunan tedavi merkezine ulaştırmaya çalıştıklarını ve tüm Bulancaklı hemşerilerimizi Fatma Zehra bebeğimizin tedavisine az da olsa katkı sağlamaya davet ediyoruz. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza ses olalım” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.