Yeniden Refah meclis üyeleri ile sahada!

SİYASET 22.02.2024 - 17:11, Güncelleme: 22.02.2024 - 17:11 4704+ kez okundu.
 

Yeniden Refah meclis üyeleri ile sahada!

Yeniden Refah Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ömer Duman, Meclis Üyesi Adayları ile seçim çalışmalarına hız verdi.
Pazar günü Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi aday listelerini Seçim Kuruluna teslim ettiğini ifade eden Başkan Adayı Duman, “Biz yeniden Refah Partisi olarak Bulancak Belediye Başkanlığını alacağımıza inandığımız için bu yola baş koyduk” dedi. Gazetemize konuşan Başkan Adayı Duman, “Başka partiler gibi ne sponsor aradık ne de başka partiler ile ittifak kurduk. Tek güvencemiz olan Bulancak halkamızı teveccüh ve duaları doğrultusunda yollara revan olduk. Bulancak halkımızla beraber el ele vererek bu seçimin galibi olarak mutlaka Yeniden Refah Partisi Milli Görüş belediyeciliğini hakkın üstün tutulduğu, adaletin tecelli edeceği belediyecilik anlayışı ile beraber bütün Bulancak’ımıza Yeniden Refahı getireceğiz” diye konuştu.
Yeniden Refah Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ömer Duman, Meclis Üyesi Adayları ile seçim çalışmalarına hız verdi.

Pazar günü Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi aday listelerini Seçim Kuruluna teslim ettiğini ifade eden Başkan Adayı Duman, “Biz yeniden Refah Partisi olarak Bulancak Belediye Başkanlığını alacağımıza inandığımız için bu yola baş koyduk” dedi.

Gazetemize konuşan Başkan Adayı Duman, “Başka partiler gibi ne sponsor aradık ne de başka partiler ile ittifak kurduk. Tek güvencemiz olan Bulancak halkamızı teveccüh ve duaları doğrultusunda yollara revan olduk. Bulancak halkımızla beraber el ele vererek bu seçimin galibi olarak mutlaka Yeniden Refah Partisi Milli Görüş belediyeciliğini hakkın üstün tutulduğu, adaletin tecelli edeceği belediyecilik anlayışı ile beraber bütün Bulancak’ımıza Yeniden Refahı getireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.