Yeni diş hekimleri sağlık hizmetleri için kolları sıvadı

GÜNDEM 27.07.2023 - 09:36, Güncelleme: 27.07.2023 - 09:36 1700+ kez okundu.
 

Yeni diş hekimleri sağlık hizmetleri için kolları sıvadı

Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı mezunlarını sektöre uğurladı.
EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde gerçekleşen mezuniyet törenine; Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Ersin, İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Deniz Çağında, fakülte yönetimi, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı. Dekan Prof. Dr. Nazan Ersin “Fakülte yönetimi olarak göreve başladığımız andan itibaren öğrencilerimizin mesleki becerilerini kazanabilmeleri için gerekli klinik donanımları sağladık ve çok büyük bir gayret içinde altyapı çalışmalarını tamamladık.  Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak hocamıza, idari kadromuza ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Mesleğe adım attığınız şu andan itibaren kendinizi yetiştirmeye ve eğitmeye devam edin. Artık hastalarınıza, ülkemize hatta dünya’ya karşı sorumluluklarınız olacak. Meslek hayatınızda kendinize her zaman bilim ve bilgiyi rehber alın. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda etik ve ahlaki değerler ışığında ilerleyin” dedi. "Sizler geleceğin aydınlık yüzlerisiniz" İzmir Diş hekimleri Odası Başkanı Deniz Çağında, “Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi dinamik yapısı, yetkin akademik kadrosuyla ülkemizdeki en önemli diş hekimliği fakültelerinden birisidir. Ancak unutmamalısınız ki diş hekimliğinde eğitim hiçbir zaman bitmemektedir. Sizleri kendini yenileyen, geliştiren diş hekimleri olarak görmek en önemli temennimizdir. Giydiğiniz beyaz önlüğün sorumluluğunu daima hatırlayın” dedi. Fakülte dönem 1. Sevdenur Yılmaz, “Türkiye’nin en köklü ve sağlık alanında en başarılı üniversitelerinden biri olan, ayrıca bizler gibi binlerce sağlık çalışanı yetiştiren Ege Üniversitesinden mezun olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.  
Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı mezunlarını sektöre uğurladı.

EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde gerçekleşen mezuniyet törenine; Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Ersin, İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Deniz Çağında, fakülte yönetimi, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Dekan Prof. Dr. Nazan Ersin “Fakülte yönetimi olarak göreve başladığımız andan itibaren öğrencilerimizin mesleki becerilerini kazanabilmeleri için gerekli klinik donanımları sağladık ve çok büyük bir gayret içinde altyapı çalışmalarını tamamladık.  Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak hocamıza, idari kadromuza ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Mesleğe adım attığınız şu andan itibaren kendinizi yetiştirmeye ve eğitmeye devam edin. Artık hastalarınıza, ülkemize hatta dünya’ya karşı sorumluluklarınız olacak. Meslek hayatınızda kendinize her zaman bilim ve bilgiyi rehber alın. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda etik ve ahlaki değerler ışığında ilerleyin” dedi.

"Sizler geleceğin aydınlık yüzlerisiniz"

İzmir Diş hekimleri Odası Başkanı Deniz Çağında, “ Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi dinamik yapısı, yetkin akademik kadrosuyla ülkemizdeki en önemli diş hekimliği fakültelerinden birisidir. Ancak unutmamalısınız ki diş hekimliğinde eğitim hiçbir zaman bitmemektedir. Sizleri kendini yenileyen, geliştiren diş hekimleri olarak görmek en önemli temennimizdir. Giydiğiniz beyaz önlüğün sorumluluğunu daima hatırlayın” dedi.

Fakülte dönem 1. Sevdenur Yılmaz, “Türkiye’nin en köklü ve sağlık alanında en başarılı üniversitelerinden biri olan, ayrıca bizler gibi binlerce sağlık çalışanı yetiştiren Ege Üniversitesinden mezun olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.