Yazıcıoğlu'nun partisinde tek adaylı kurultay!

SİYASET 24.10.2023 - 21:00, Güncelleme: 24.10.2023 - 21:00 14442+ kez okundu.
 

Yazıcıoğlu'nun partisinde tek adaylı kurultay!

Merhum Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun partisi Büyük Birlik Partisinde 12. Olağan Büyük Kurultay gerçekleşti.
Büyük Birlik Partisinin Ankara'da gerçekleşen kurultayına Giresun Kurultay Delegeleri İl Başkanı Hasan Karataş, Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Kısacık, Ali Madalı, Uğur Yaldız, Niyazi Turan, Ahmet Usta, Mahmut Öztürk ve Ömer Yılmaz katıldı. Çok sayıda partililinin katıldığı kurultaya beklenenin üzerinde bir katılım sağlandı. Tek liste ile seçimlere gidilen ile büyük kurultayda mevcut Genel Başkan Mustafa Destici, delegelerin oyunun tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.
Merhum Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun partisi Büyük Birlik Partisinde 12. Olağan Büyük Kurultay gerçekleşti.

Büyük Birlik Partisinin Ankara'da gerçekleşen kurultayına Giresun Kurultay Delegeleri İl Başkanı Hasan Karataş, Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Kısacık, Ali Madalı, Uğur Yaldız, Niyazi Turan, Ahmet Usta, Mahmut Öztürk ve Ömer Yılmaz katıldı.

Çok sayıda partililinin katıldığı kurultaya beklenenin üzerinde bir katılım sağlandı.

Tek liste ile seçimlere gidilen ile büyük kurultayda mevcut Genel Başkan Mustafa Destici, delegelerin oyunun tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.