Necdet DERVİŞOĞLU
Köşe Yazarı
Necdet DERVİŞOĞLU
 

MAKAM ODASI

Sevgili dostlar CHP nin başına getirilen Butlan yönetimi son hızla çalışmaya devam ediyor. En son 26 İl yönetimini görevden aldılar.   Butlan yönetiminin sözcüsü  , Gazetecilere konuşurken Diğerleride yolda dedi.   Bu ne demek, İşimize gelmeyen illeri değiştireceğiz. Yani görevden almalar devam edecek.   Peki bunun sonu nereye varacak.   Kamuoyu araştırmalarında dibe vurdunuz. Bu gün seçim olsa Oy oranınız yüzde iki bile değil…   Her şey CHP Genel Merkezi 12 . Katta makam koltuğuna oturmakla bitmiyor .   Yaşıyorsunuz bunu.   Paranız var. Bir milyar nakit bırakmış Özgür Özel size. Makam odalarınız yeni eşyalarla dayandı döşendi. Makam araçlarınız hazır bekliyor.   Her şey gıcır gıcır !   Sekreteriniz Şoförünüz Danışmanınız, Özel kalem müdürünüz emirlerinizi bekliyor.   İki milyon üye, 1250 seçilmiş delege, CHP nin 81 il örgütü emrinizde,   Sizden talimatlarınızı bekliyorlar.   İlçe örgütleri dahil elbette.   İyi ,tamam da, Eksik olan bir şey var.   Sokağa çıkamıyorsunuz. Evet, bunu bizzat yaşıyorsunuz.   Örgüt ziyaretleri filan var mı , Maalesef. İstanbul’a gidişinizi bile iptal ettiniz . En çokta davulcular üzülmüştür. Öyle ya ,bahşiş alacaklardı. Başkanım hoş geldiniz !   Cenazeler, mesela.   Gördünüz işte, Yuhalanıyorsunuz . Ancak polisler yardımıyla ,ilerleyip,saf tutabildiniz.   Diğer partilerden gelen giden var mı. Hayırlı olsun ziyareti filan ! Cesaret edip gelemiyorlar. Haliyle, Tabana ne cevap verecekler . Adama sorarlar niye gittiniz diye.   Devlet bey bile gelmedi hayırlı olsun ziyaretinize. Telefonla aradı mı,bilmiyoruz.   İyi de , Az kaldı, lig maçları başlayacak. O tribünler hangi sesler ile inleyecek sizce. Size ne diye bağıracak futbolseverler..   Düşünebiliyor musunuz bütün bunları.   Peki bütün bu olanlar neyin karşılığı acaba. Selamını alacak bir Allah kulu kalmamış, Değer miydi muhterem…!
Ekleme Tarihi: 03 Temmuz 2026 -Cuma
Necdet DERVİŞOĞLU

MAKAM ODASI

Sevgili dostlar

CHP nin başına getirilen

Butlan yönetimi son hızla çalışmaya devam ediyor.

En son 26 İl yönetimini görevden aldılar.

 

Butlan yönetiminin sözcüsü  ,

Gazetecilere konuşurken

Diğerleride yolda dedi.

 

Bu ne demek,

İşimize gelmeyen illeri değiştireceğiz.

Yani görevden almalar devam edecek.

 

Peki bunun sonu nereye varacak.

 

Kamuoyu araştırmalarında dibe vurdunuz.

Bu gün seçim olsa

Oy oranınız yüzde iki bile değil…

 

Her şey

CHP Genel Merkezi

12 . Katta makam koltuğuna oturmakla bitmiyor .

 

Yaşıyorsunuz bunu.

 

Paranız var.

Bir milyar nakit bırakmış Özgür Özel size.

Makam odalarınız yeni eşyalarla dayandı döşendi.

Makam araçlarınız hazır bekliyor.

 

Her şey gıcır gıcır !

 

Sekreteriniz

Şoförünüz

Danışmanınız,

Özel kalem müdürünüz emirlerinizi bekliyor.

 

İki milyon üye,

1250 seçilmiş delege,

CHP nin 81 il örgütü emrinizde,

 

Sizden talimatlarınızı bekliyorlar.

 

İlçe örgütleri dahil elbette.

 

İyi ,tamam da,

Eksik olan bir şey var.

 

Sokağa çıkamıyorsunuz.

Evet, bunu bizzat yaşıyorsunuz.

 

Örgüt ziyaretleri filan var mı ,

Maalesef.

İstanbul’a gidişinizi bile iptal ettiniz .

En çokta davulcular üzülmüştür.

Öyle ya ,bahşiş alacaklardı.

Başkanım hoş geldiniz !

 

Cenazeler, mesela.

 

Gördünüz işte,

Yuhalanıyorsunuz .

Ancak polisler yardımıyla ,ilerleyip,saf tutabildiniz.

 

Diğer partilerden gelen giden var mı.

Hayırlı olsun ziyareti filan !

Cesaret edip gelemiyorlar.

Haliyle,

Tabana ne cevap verecekler .

Adama sorarlar niye gittiniz diye.

 

Devlet bey bile gelmedi hayırlı olsun ziyaretinize.

Telefonla aradı mı,bilmiyoruz.

 

İyi de ,

Az kaldı, lig maçları başlayacak.

O tribünler hangi sesler ile inleyecek sizce.

Size ne diye bağıracak futbolseverler..

 

Düşünebiliyor musunuz bütün bunları.

 

Peki bütün bu olanlar neyin karşılığı acaba.

Selamını alacak bir Allah kulu kalmamış,

Değer miydi muhterem…!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

03
Temmuz
30
Haziran
26
Haziran
23
Haziran
19
Haziran
09
Haziran
05
Haziran
02
Haziran
26
Mayıs
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.