Necdet DERVİŞOĞLU
Köşe Yazarı
Necdet DERVİŞOĞLU
 

HALKIN İLGİSİ

Yandaş medya çok seviyor seni muhterem. Farkındasın değil mi. Haber Programı yapımcıları kapında sırada bekliyorlar. Randevu alacaklar tabi, Araya hatırlı adam bile koyuyorlar,kolay mı size ulaşmak. Muhabirler,kameramanlar oturduğun,evinin kapısında nöbet tutuyorlar ! Senden bir haber almak için,yiyeceklerini yanlarına alıp,kapıya çadır kuruyorlar sanki. Kurultay var mı yakında ! —Acaba ,yakında kimler ihraç edilecek,kimler partiden atılacak. Ah bir cümle alsalar senden, Çok mutlu olacak çocuklar. Öyle ya, Haber bu,anında merkeze gönderecekler… TRT de bir numarada hep sen varsın. İlk haber olarak hep,senin haberlerini veriyorlar. Bu ne sevgi böyle. Nerdeyse Reis ‘i bile solladın valla. —Aman dikkat et Reis fazla şakaya gelmez. İnsan işte ,kıskanır seni. Sana ,görüntülerine sözlerine öyle çok yer veriyorlar ki, Eski dava arkadaşların için söylediklerini konuşmaya, bazen zaman yetmiyor ,hava durumunun arasına bile senden haberler sıkıştırıyorlar. Nerdeyse reklamları bölecek, Araya senden haber sıkıştıracaklar… Zavallı Özgür, Meydanlarda, Pazar yerlerinde, Sokaklarda kaldı senin yüzünden ! Söyleyecekleri var tabi ki. Haliyle halkına ulaşması, Halkıyla buluşması gerekiyor.   Ö.Özel’in  , Partisine el koydun,kendisi alanlara,meydanlara kaldı ya, Esnaf şikayetçi senden. Özgür’ün Gittiği her yerde alışveriş filan yok. Yüzbinler Özel’in olduğu alanlarda toplanıyor, Halk hınca hınç onun olduğu meydanda toplanıyor. Sonrası malum ! Hayat duruyor Özgür ‘ün gittiği her yerde. Ankara’da Ulus Halk pazarını gördün işte. Adam pazara kiraz almaya girdi,ortalık miting alanına döndü. Hayat durdu yani. Yandaş kanallar vermedi tabi görüntüleri. Ya sen olsaydın orada olan. Hemen programlar yarıda bırakılır, Diziler filan ,yayınlar durur, Başta ,TRT olmak üzere bütün kanallar seni gösterir, Canlı haber yapardı Olurdu vallahi. Çok seviyor TV ler seni. İstersen dene bir gün. Genel Merkeze çok yakın, Batıkent’e ,pazar yerine geç aykırıdan. Halkın arasına katıl, Canlı canlı gör işte Halkın ilgi ve alakasını…!
Ekleme Tarihi: 23 Haziran 2026 -Salı
Necdet DERVİŞOĞLU

HALKIN İLGİSİ

Yandaş medya çok seviyor seni muhterem.

Farkındasın değil mi.

Haber Programı yapımcıları kapında sırada bekliyorlar.

Randevu alacaklar tabi,

Araya hatırlı adam bile koyuyorlar,kolay mı size ulaşmak.

Muhabirler,kameramanlar oturduğun,evinin kapısında nöbet tutuyorlar !

Senden bir haber almak için,yiyeceklerini yanlarına alıp,kapıya çadır kuruyorlar sanki.

Kurultay var mı yakında !

—Acaba ,yakında kimler ihraç edilecek,kimler partiden atılacak.

Ah bir cümle alsalar senden,

Çok mutlu olacak çocuklar.

Öyle ya,

Haber bu,anında merkeze gönderecekler…

TRT de bir numarada hep sen varsın.

İlk haber olarak hep,senin haberlerini veriyorlar.

Bu ne sevgi böyle.

Nerdeyse

Reis ‘i bile solladın valla.

—Aman dikkat et

Reis fazla şakaya gelmez.

İnsan işte ,kıskanır seni.

Sana ,görüntülerine sözlerine öyle çok yer veriyorlar ki,

Eski dava arkadaşların için söylediklerini konuşmaya, bazen

zaman yetmiyor ,hava durumunun arasına bile senden haberler sıkıştırıyorlar.

Nerdeyse reklamları bölecek,

Araya senden haber sıkıştıracaklar…

Zavallı Özgür,

Meydanlarda,

Pazar yerlerinde,

Sokaklarda kaldı senin yüzünden !

Söyleyecekleri var tabi ki.

Haliyle halkına ulaşması,

Halkıyla buluşması gerekiyor.

 

Ö.Özel’in  ,

Partisine el koydun,kendisi alanlara,meydanlara kaldı ya,

Esnaf şikayetçi senden.

Özgür’ün Gittiği her yerde alışveriş filan yok.

Yüzbinler Özel’in olduğu alanlarda toplanıyor,

Halk hınca hınç onun olduğu meydanda toplanıyor.

Sonrası malum !

Hayat duruyor Özgür ‘ün gittiği her yerde.

Ankara’da

Ulus Halk pazarını gördün işte.

Adam pazara kiraz almaya girdi,ortalık miting alanına döndü.

Hayat durdu yani.

Yandaş kanallar vermedi tabi görüntüleri.

Ya sen olsaydın orada olan.

Hemen programlar yarıda bırakılır,

Diziler filan ,yayınlar durur,

Başta ,TRT olmak üzere bütün kanallar seni gösterir,

Canlı haber yapardı

Olurdu vallahi.

Çok seviyor TV ler seni.

İstersen dene bir gün.

Genel Merkeze çok yakın,

Batıkent’e ,pazar yerine geç aykırıdan.

Halkın arasına katıl,

Canlı canlı gör işte

Halkın ilgi ve alakasını…!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

23
Haziran
19
Haziran
09
Haziran
05
Haziran
02
Haziran
26
Mayıs
19
Mayıs
15
Mayıs
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.