İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

KARADENİZ BÖLGESİNE TREN YOLU

Neden olmasın? Yıllardır yazıyoruz, dile getiriyoruz fakat nedense galaya alan olmuyor. Bizim olmaz dediğimizi Ordulular ele aldı ben inanıyorum ki bu işi de başarırlar. Çünkü biz teleferik dedik. Adını yaptık onlar hemen Boztepe’ye teleferiği kurdular. Biz Havaalanı dedik. Onlar bize bir isim vererek Gülyalı’ya Ordu-Giresun Hava alanını kurdular. Biz sanayi dedik onlar yıllar oldu sanayiyi işletiyorlar. Biz yıllardır Çarşamba’dan tren yolunu sahil boyu Giresun’a, hatta Hopa’ya kadar ulaştıralım dedik… Onlar bu işe el atarak çalışmaya başladıklarını; yani Çarşamba’dan Ordu’ya tren gelmesi için kendi TV programlarında program yapmaya başladılar. Bir işe başlamak, o işi bitirmektir. Bu kadar uç verdi ise herhalde sonu da gelir. Yakın yer varken biz neden Erzincanları dolaşalım. Hem Çarşamba Hopa arası tren yoluna açılıp seferler başlarsa işte o zaman Karadeniz Bölgesinde kalkınma olur halkın refahı da daha çok artar. Ürünleri dünyaya daha kolay açılır… Turizm gelişir. Bölgede bulunan zengin yeraltı madenleri açılarak iş sahaları oluşur. Rusya gibi devletlere sebze, meyve ihracatlarımız daha kolaylaşır. Sözün kısası yol bir memleketin kan damarları gibidir, ulaşımın olduğu her yer daha iyi kalkınır. Bu nedenlerle en kısa zamanda Ordulu yetkililerle bir işbirliğine giderek hava alanında olduğu gibi bu işi de beraber çözüme ulaştırmalı. Yeni seçilen milletvekillerimiz haydi el ele verin birlik beraberlik içinde ilk icraatınız bu olsun. Biz yine gündeme getirdik, Karar tabi ki yetkili mercilerin. Sağlıklı kalın, mutlu yaşayın.  
Ekleme Tarihi: 10 Temmuz 2018 - Salı
İsmet BEKTAŞ

KARADENİZ BÖLGESİNE TREN YOLU

Neden olmasın?
Yıllardır yazıyoruz, dile getiriyoruz fakat nedense galaya alan olmuyor.
Bizim olmaz dediğimizi Ordulular ele aldı ben inanıyorum ki bu işi de başarırlar.
Çünkü biz teleferik dedik. Adını yaptık onlar hemen Boztepe’ye teleferiği kurdular.
Biz Havaalanı dedik. Onlar bize bir isim vererek Gülyalı’ya Ordu-Giresun Hava alanını kurdular. Biz sanayi dedik onlar yıllar oldu sanayiyi işletiyorlar.
Biz yıllardır Çarşamba’dan tren yolunu sahil boyu Giresun’a, hatta Hopa’ya kadar ulaştıralım dedik…
Onlar bu işe el atarak çalışmaya başladıklarını; yani Çarşamba’dan Ordu’ya tren gelmesi için kendi TV programlarında program yapmaya başladılar.
Bir işe başlamak, o işi bitirmektir. Bu kadar uç verdi ise herhalde sonu da gelir.
Yakın yer varken biz neden Erzincanları dolaşalım.
Hem Çarşamba Hopa arası tren yoluna açılıp seferler başlarsa işte o zaman Karadeniz Bölgesinde kalkınma olur halkın refahı da daha çok artar.
Ürünleri dünyaya daha kolay açılır… Turizm gelişir.
Bölgede bulunan zengin yeraltı madenleri açılarak iş sahaları oluşur.
Rusya gibi devletlere sebze, meyve ihracatlarımız daha kolaylaşır.
Sözün kısası yol bir memleketin kan damarları gibidir, ulaşımın olduğu her yer daha iyi kalkınır.
Bu nedenlerle en kısa zamanda Ordulu yetkililerle bir işbirliğine giderek hava alanında olduğu gibi bu işi de beraber çözüme ulaştırmalı.
Yeni seçilen milletvekillerimiz haydi el ele verin birlik beraberlik içinde ilk icraatınız bu olsun.
Biz yine gündeme getirdik,
Karar tabi ki yetkili mercilerin.
Sağlıklı kalın, mutlu yaşayın.
 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.