İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

HALK YENİ ADAYLARDAN NELER BEKLİYOR?

Mahalli seçimler yaklaşıyor… Yine hareketlenecek yurdumuz… Bu seçimlerde de kimisi yine tazeleyecek yerini, eğer görevini layıkıyla yaptıysa, halkına kendini sevdirdi ise… Kimisi bırakıp gidecek yaptığı hizmetler kalacak baki… Kimisi yeniden seçilecek ve hevesle oturacak koltuğa ve de azimle başlayacak işe… Bir siyasetçimizin sözü: ”Makamlar mutluluk için değil, makamlar hizmet için vasıtadır.” Çok doğru bir söz… Gerçi bizim seçilenimiz olsun, seçileceklerimiz olsun ilçe halkı için muhakkak ki daima hizmet içindir. Benim yaptığım araştırmalarda halkımız seçilenden olsun yeni seçilecekten olsun ileriye dönük bazı isteklerde bulunmaktalar. Bunlar: -Doğal gazın bir an önce ilçeye bağlanması… -Karadeniz (Çarşamba-Ordu-Trabzon-Sarp Kapısı)bölgesine tren yolu için bölge belediye başkanlarıyla işbirliğine gitmesi. -Karagöl’ün suyunun direk ilçeye getirilmesi için proje hazırlanması. -İlçenin turistik yerlerinin ziyaret edilir hale gelmesi için araştırmalar yapılması. -İlçeye en az iki fakülte kazandırılması için yeni okullar yapılması. -İlçeye iş sahası ve gelir kaynağı için ikinci organize sanayisine fındık mamulleri veya meyve suyu fabrikaları için projeler hazırlanması. -İlçedeki sportif faaliyetlere her türlü yardımın yapılması, iki adet spor salonun yapılması… -Okul öğrencilerine bedava Belediye servisleri tahsis edilmesi… -Tarafsız ve herkes eşit şekilde davranılması… -Bulancak sahillerine (T) yapılması (Kıyıdan denize).  -Hatta iskele başından dikmen dağı tepesine teleferik kurulmasını isteyen bile var.  -Bilhassa şehir içi ve ara sokalar dahil kaldırımların tamamen halkın yürüye bileceği şekilde düzenlemesi. -Bir an önce oto galerilerinin şehir dışına çıkarılıp, şehir trafiğinin daha iyi bir düzene sokulması. İstekler çok, hepsinin bir anda olması muhakkak ki mümkün değil. Her gün geçtikçe şehrimiz güzelleşmekte… Muhakkak yapılacak daha birçok şey var. Allah kolaylık versin… Bizden halkın isteklerinden bir kısmını duyurmak… Hani bir söz vardır: “Yapılanlar, yapılacakların teminatıdır” diye. İnşallah ileride bu istekler de yerine getirilir ve daha da güzelleştirilir ilçemiz. Yeter ki halkımız şehrimizi temiz tutmak için biraz daha dikkat etsin. Yerlere tükürmesin, sigara izmaritlerini gelişi güzel yerlere atmasın, çöplerini konteynırların dışına değil içine atsınlar.  Ailelerimiz, çocuklarına trafik, cevre ve temizlik bilinci ile örnek olmalılar. Arabalarını gelişi güzel sokak ortalarına ve dolmuş duraklarına park etmemeliler. Dolmuş araçları sokak ortasında durup yolcu almamalılar.   Sağlıklı kalın, temiz bir şehirde yaşayın. İsmet BEKTAŞ
Ekleme Tarihi: 24 Ocak 2019 - Perşembe
İsmet BEKTAŞ

HALK YENİ ADAYLARDAN NELER BEKLİYOR?

Mahalli seçimler yaklaşıyor…

Yine hareketlenecek yurdumuz…

Bu seçimlerde de kimisi yine tazeleyecek yerini, eğer görevini layıkıyla yaptıysa, halkına kendini sevdirdi ise…

Kimisi bırakıp gidecek yaptığı hizmetler kalacak baki…

Kimisi yeniden seçilecek ve hevesle oturacak koltuğa ve de azimle başlayacak işe…

Bir siyasetçimizin sözü: ”Makamlar mutluluk için değil, makamlar hizmet için vasıtadır.”

Çok doğru bir söz…

Gerçi bizim seçilenimiz olsun, seçileceklerimiz olsun ilçe halkı için muhakkak ki daima hizmet içindir.

Benim yaptığım araştırmalarda halkımız seçilenden olsun yeni seçilecekten olsun ileriye dönük bazı isteklerde bulunmaktalar.

Bunlar:

-Doğal gazın bir an önce ilçeye bağlanması…

-Karadeniz (Çarşamba-Ordu-Trabzon-Sarp Kapısı)bölgesine tren yolu için bölge belediye başkanlarıyla işbirliğine gitmesi.

-Karagöl’ün suyunun direk ilçeye getirilmesi için proje hazırlanması.

-İlçenin turistik yerlerinin ziyaret edilir hale gelmesi için araştırmalar yapılması.

-İlçeye en az iki fakülte kazandırılması için yeni okullar yapılması.

-İlçeye iş sahası ve gelir kaynağı için ikinci organize sanayisine fındık mamulleri veya meyve suyu fabrikaları için projeler hazırlanması.

-İlçedeki sportif faaliyetlere her türlü yardımın yapılması, iki adet spor salonun yapılması…

-Okul öğrencilerine bedava Belediye servisleri tahsis edilmesi…

-Tarafsız ve herkes eşit şekilde davranılması…

-Bulancak sahillerine (T) yapılması (Kıyıdan denize).

 -Hatta iskele başından dikmen dağı tepesine teleferik kurulmasını isteyen bile var.

 -Bilhassa şehir içi ve ara sokalar dahil kaldırımların tamamen halkın yürüye bileceği şekilde düzenlemesi.

-Bir an önce oto galerilerinin şehir dışına çıkarılıp, şehir trafiğinin daha iyi bir düzene sokulması.

İstekler çok, hepsinin bir anda olması muhakkak ki mümkün değil.

Her gün geçtikçe şehrimiz güzelleşmekte…

Muhakkak yapılacak daha birçok şey var.

Allah kolaylık versin…

Bizden halkın isteklerinden bir kısmını duyurmak…

Hani bir söz vardır:

“Yapılanlar, yapılacakların teminatıdır” diye.

İnşallah ileride bu istekler de yerine getirilir ve daha da güzelleştirilir ilçemiz.

Yeter ki halkımız şehrimizi temiz tutmak için biraz daha dikkat etsin. Yerlere tükürmesin, sigara izmaritlerini gelişi güzel yerlere atmasın, çöplerini konteynırların dışına değil içine atsınlar.

 Ailelerimiz, çocuklarına trafik, cevre ve temizlik bilinci ile örnek olmalılar.

Arabalarını gelişi güzel sokak ortalarına ve dolmuş duraklarına park etmemeliler.

Dolmuş araçları sokak ortasında durup yolcu almamalılar.

 

Sağlıklı kalın, temiz bir şehirde yaşayın.

İsmet BEKTAŞ

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.