İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

GİRESUN VALİSİNE ANCAK KAVUŞTU

Her bürokrat atandığı görev yerlerinde muhakkak göreviyle, çevresiyle ilgili çalışmalar yapmaktadır. Ona hiç şüphem yok… Bu zaten doğal görevleridir. Şu andaki Giresun iline atanmış olan vali beyin ayrıcalığı nedir diye sorabilirsiniz. 1) Basını çok yakından takip eden… 2) Turizmle bizzat ilgilenen… 3) Eğitime önem veren… 4) Fuarları bizzat ziyaret eden… 5) Öğrencilerin başarısını bizzat ödüllendiren… 6) Mezun olduğu okulu ve öğretmenlerini yıllar geçse de unutmayıp ilk fırsatta ziyaret eden… 7) Halkla yakından ilgilenmek için beldeleri ziyaret ederek bizzat halkının içinde olmaya çalışan… 8) Huzurevlerini ziyaret edip yaşlıların gönlünü alan. (Daha bunun gibi birçok işler yapan) Cumhurbaşkanlığının 2023/376 sayılı kararnamesiyle Giresun iline atanan sayın Vali Mehmet Fatih Serdengeçti kısa zamanda çok şeylere imzasını atan bir bürokrat. Bir örnek verecek olursak: 14 Kasım 2023 tarihli köşe yazarımız araştırmacı yazar İsmet Bektaş’ın “Sayın Valimiz Türkiye’nin İkinci Manastır Yardım ve İlginizi bekliyor” başlıklı yazısına istinaden İl Turizm Müdürü ve Şebinkarahisar Kaymakamını görevlendirip buranın incelenmesini istemesi. Daha sonra bizzat giderek bu manastırla ilgilenmesi… Tek kelimeyle takdire şayandır. Çünkü Turizmin bacasız fabrika olduğunu bilen bir bürokrat ancak bu kadar acil bu gibi şeylerle ilgilenir. Muhtar Barış Gül de vali beyin bizzat ziyaretinden dolayı gazetemizi arayarak bizlere de teşekkür etmiştir. 2013 yılından beri ilgilenilmeyen Türkiye’nin 2. Manastırı eğer eski haline getirilirse Giresun ve çevresi için iyi bir gelir kaynağı da olur kanısındayım. Bunun gibi daha birçok gün yüzüne çıkacak tarihi eserleri var Giresun’umuzun. İnşallah sayın valimiz onlarla da yakından ilgilenir. Değer verenlere, değer vermeyi unutmayın. Sağlıkla kalın.  
Ekleme Tarihi: 22 Aralık 2023 - Cuma
İsmet BEKTAŞ

GİRESUN VALİSİNE ANCAK KAVUŞTU

Her bürokrat atandığı görev yerlerinde muhakkak göreviyle, çevresiyle ilgili çalışmalar yapmaktadır.

Ona hiç şüphem yok…

Bu zaten doğal görevleridir.

Şu andaki Giresun iline atanmış olan vali beyin ayrıcalığı nedir diye sorabilirsiniz.

1) Basını çok yakından takip eden…

2) Turizmle bizzat ilgilenen…

3) Eğitime önem veren…

4) Fuarları bizzat ziyaret eden…

5) Öğrencilerin başarısını bizzat ödüllendiren…

6) Mezun olduğu okulu ve öğretmenlerini yıllar geçse de unutmayıp ilk fırsatta ziyaret eden…

7) Halkla yakından ilgilenmek için beldeleri ziyaret ederek bizzat halkının içinde olmaya çalışan…

8) Huzurevlerini ziyaret edip yaşlıların gönlünü alan. (Daha bunun gibi birçok işler yapan)

Cumhurbaşkanlığının 2023/376 sayılı kararnamesiyle Giresun iline atanan sayın Vali Mehmet Fatih Serdengeçti kısa zamanda çok şeylere imzasını atan bir bürokrat.

Bir örnek verecek olursak:

14 Kasım 2023 tarihli köşe yazarımız araştırmacı yazar İsmet Bektaş’ın “Sayın Valimiz Türkiye’nin İkinci Manastır Yardım ve İlginizi bekliyor” başlıklı yazısına istinaden İl Turizm Müdürü ve Şebinkarahisar Kaymakamını görevlendirip buranın incelenmesini istemesi.

Daha sonra bizzat giderek bu manastırla ilgilenmesi…

Tek kelimeyle takdire şayandır.

Çünkü Turizmin bacasız fabrika olduğunu bilen bir bürokrat ancak bu kadar acil bu gibi şeylerle ilgilenir.

Muhtar Barış Gül de vali beyin bizzat ziyaretinden dolayı gazetemizi arayarak bizlere de teşekkür etmiştir.

2013 yılından beri ilgilenilmeyen Türkiye’nin 2. Manastırı eğer eski haline getirilirse Giresun ve çevresi için iyi bir gelir kaynağı da olur kanısındayım.

Bunun gibi daha birçok gün yüzüne çıkacak tarihi eserleri var Giresun’umuzun.

İnşallah sayın valimiz onlarla da yakından ilgilenir.

Değer verenlere, değer vermeyi unutmayın.

Sağlıkla kalın.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.