İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZI SEÇİMLER

"Milletleri millet yapan vatandır." "Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır" demiş şair.  Demokrasiyi de demokrasi yapan öncelikle secimlerdir. Bu kimi devletlerde beş yılda bir,kimi devletlerde dört yılda bir yapılan demokrasi geleneği dir. Tabiki bu geleneği Cumhuriyetimizin kuruluşundan beri en iyi şekilde devam ettiren yüce bir milletiz. Bu sene 24 Haziran da yüce Türk milleti vatandaşları olarak kurulan sandıklara giderek görevimizi yapacağız. Milletimizin isteği sakın, huzurlu ve de uyum  içinde bir seçimin olması.  Dışarıda bizleri çekemeyen bu kadar düşmanlarımız varken içeride yapacağımız huzur içinde adil bir seçim onlara birlik beraberliğimizi ve milletimizi hiçbir gücün bölemiyeceğinin bir göstergesi olacaktır.  Seçimler gelip geçicidir.İnsanlik bakidir.  Seçimler bittikten sonra yarın yine aynı köyde,aynı şehirde beraber yaşayacağı. Yeter ki seçtiklerimiz Ankara ya gidince meydanlarda verdikleri vaatleri unutmasınlar. Çünkü bugün yarın meydanlar dolacak, bu kalabalıklara adaylar çeşitli vaatlerde bulunacak. Vatanımızın bekası,milletimizin refahı için yapılan her vaatler şeref sözü sayılmaktadır  dinleyiciler için.  Bu nedenle, yapamayacakları  değil, yapacakları vaatlerde bulunmalı adaylar. Türkiye'nin her ilinden seçilecek toplam 600 milletvekili 4 yıl ve yine Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olarak seçilecek kişi Ankara ya giderek 5 yıl süre ile bu milletin temsilcileri olarak milletin kalkınması ve yücelmesi ve refahı için çaba harcayacaklar. Şimdiden millet için hayırlı ve başarılı olmaları dileklerimle.  Sağlıcakla kalın.  Zamanı gelince sandığa giderek vatandaşlık görevinizi yerine getirin.  
Ekleme Tarihi: 01 Mayıs 2018 - Salı
İsmet BEKTAŞ

DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZI SEÇİMLER

"Milletleri millet yapan vatandır."
"Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır"
demiş şair. 
Demokrasiyi de demokrasi yapan öncelikle secimlerdir.
Bu kimi devletlerde beş yılda bir,kimi devletlerde dört yılda bir yapılan demokrasi geleneği dir.
Tabiki bu geleneği Cumhuriyetimizin kuruluşundan beri en iyi şekilde devam ettiren yüce bir milletiz.
Bu sene 24 Haziran da yüce Türk milleti vatandaşları olarak kurulan sandıklara giderek görevimizi yapacağız.
Milletimizin isteği sakın, huzurlu ve de uyum  içinde bir seçimin olması. 
Dışarıda bizleri çekemeyen bu kadar düşmanlarımız varken içeride yapacağımız huzur içinde adil bir seçim onlara birlik beraberliğimizi ve milletimizi hiçbir gücün bölemiyeceğinin bir göstergesi olacaktır. 
Seçimler gelip geçicidir.İnsanlik bakidir. 
Seçimler bittikten sonra yarın yine aynı köyde,aynı şehirde beraber yaşayacağı.
Yeter ki seçtiklerimiz Ankara ya gidince meydanlarda verdikleri vaatleri unutmasınlar.
Çünkü bugün yarın meydanlar dolacak, bu kalabalıklara adaylar çeşitli vaatlerde bulunacak.
Vatanımızın bekası,milletimizin refahı için yapılan her vaatler şeref sözü sayılmaktadır  dinleyiciler için. 
Bu nedenle, yapamayacakları  değil, yapacakları vaatlerde bulunmalı adaylar.
Türkiye'nin her ilinden seçilecek toplam 600 milletvekili 4 yıl ve yine Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olarak seçilecek kişi Ankara ya giderek 5 yıl süre ile bu milletin temsilcileri olarak milletin kalkınması ve yücelmesi ve refahı için çaba harcayacaklar.
Şimdiden millet için hayırlı ve başarılı olmaları dileklerimle. 
Sağlıcakla kalın. 
Zamanı gelince sandığa giderek vatandaşlık görevinizi yerine getirin.


 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.