İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

BULANCAK VE PİRAZİZ’İ HOŞ TEPE’DEN GÖRMEK

Piraziz ilçemizin Eğrice mevkii denen bir semtimiz… Burası Karadeniz sahil inde en güzide yerlerden birisi… Denizi pırıl pırıl, sahili yemyeşil… Buranın halkı güzel yazlık evler yaptırmış. Çevreyi çok güzel değerlendirmiş. Fakat O canım yerde yol sorunun olduğu görülmekte. Zaten ora sakinleri de bunu dile getirerek her yönüyle başarılı belediye başkanlarından bu mevkinin yol sorununa bir el atması en büyük dilekleri. Bilhassa Kırımlı ekmek fırını yanındaki üst geçitten sahile inen yolun yağmur sularıyla çukurlar oluşması, eski Fener mevkiden Piraziz yönüne doğru yolun asfaltlanması, imkânı olsa Büyükçekmece sahil yolu gibi şahane gezi yolu olur. Buralar turizm e en elverişli yerler. Buraların değerlenmesi ilçe için bir tanıtım aynası neden olmasın. Yeri gelmişken bende bir yerden bahsetmeden geçemeyeceğim. Aynı mevkinin yukarısında “Boş Tepe” denen bir yer var. Orayı görenler bilir, görmeyenler için gitmelerini tavsiye ederim. O tepeye çok güzel bir cami yapılmış. Tepeden etrafın seyrine doyum olmuyor. Manzara harika… Yamaç paraşüt atlayışına uygun bir yer olup zaman zaman profesyonel ve amatör yamaç paraşüt cülerininin atlayış yaptığı yer burası. Fakat İşte burada da yol sorunu oluşmuş. Yağmur suları yolu harap etmiş. Yol sorunu her yerde olabilir. Fakat bu gibi yerlerde öncelik verilmesi bir şehrin lehine olur. Bizden yazması. Karar yetkili mercilerindir.
Ekleme Tarihi: 19 Haziran 2018 - Salı
İsmet BEKTAŞ

BULANCAK VE PİRAZİZ’İ HOŞ TEPE’DEN GÖRMEK

Piraziz ilçemizin Eğrice mevkii denen bir semtimiz…
Burası Karadeniz sahil inde en güzide yerlerden birisi…
Denizi pırıl pırıl, sahili yemyeşil…
Buranın halkı güzel yazlık evler yaptırmış.
Çevreyi çok güzel değerlendirmiş.
Fakat O canım yerde yol sorunun olduğu görülmekte.
Zaten ora sakinleri de bunu dile getirerek her yönüyle başarılı belediye başkanlarından bu mevkinin yol sorununa bir el atması en büyük dilekleri.
Bilhassa Kırımlı ekmek fırını yanındaki üst geçitten sahile inen yolun yağmur sularıyla çukurlar oluşması, eski Fener mevkiden Piraziz yönüne doğru yolun asfaltlanması, imkânı olsa Büyükçekmece sahil yolu gibi şahane gezi yolu olur.
Buralar turizm e en elverişli yerler.
Buraların değerlenmesi ilçe için bir tanıtım aynası neden olmasın.
Yeri gelmişken bende bir yerden bahsetmeden geçemeyeceğim.
Aynı mevkinin yukarısında “Boş Tepe” denen bir yer var.
Orayı görenler bilir, görmeyenler için gitmelerini tavsiye ederim.
O tepeye çok güzel bir cami yapılmış.
Tepeden etrafın seyrine doyum olmuyor.
Manzara harika…
Yamaç paraşüt atlayışına uygun bir yer olup zaman zaman profesyonel ve amatör yamaç paraşüt cülerininin atlayış yaptığı yer burası.
Fakat
İşte burada da yol sorunu oluşmuş.
Yağmur suları yolu harap etmiş.
Yol sorunu her yerde olabilir.
Fakat bu gibi yerlerde öncelik verilmesi bir şehrin lehine olur.
Bizden yazması.
Karar yetkili mercilerindir.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.