İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

BUGÜNÜN TEKNOLOJİSİ GÖZDE DE ÇIĞIR AÇIYOR

Evet, bugün sizlere eskiden tanıştığımız bir Göz doktorundan bahsetmek istiyorum. Yıllar önce Bulancak Devlet Hastanesine gelen genç Göz doktoru; sempatisiyle, tatlı diliyle, hastalarına verdiği moralle, bilgisiyle, başarılı çalışmalarıyla ilçenin dikkatini çekmiş ve onların sevgisini kazanmıştı. 4 Haziran 2013 tarihinde dikkatimi çeken bir durumdan sonra yaptığım araştırmalar neticesi bu doktorumuzla ilgili bir yazıyı köşeme almıştım. Bu Doktor Hacettepe Üniversitesini bitirmiş, birkaç yıl Ankara da görev yaptıktan sonra Bulancak Devlet Hastanesine Op. Dr. Göz Hekimi olarak atanmıştı. Tabii ki çoktan hatırladınız. Başarıdan, başarıya koşan Op. DR. GÖKHAN BAVLI'yı (Yeni teknolojinin tüm imkânlarını kullanmakta). Belirttiğim tarihte doktorun başarısını dile getirerek Bulancak böyle bir doktora sahip olduğu için övünmeli demiştim. Yanılmamışım o zamanki övgülü yazımda… Çünkü bizim barındıramadığımız böyle bir Doktor şimdi aynı başarısını katlayarak Giresun Prof.A. İhsan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ettiriyor. Hem de günde en az seksen, doksan tane hastasına bakarak.  Bunun yanında ay da en az on beş göz ameliyatı yaptığını öğrendik. Tabii ki acil ameliyatları buna katmıyoruz. Doktorun kendisi gibi güler yüzlü, hastalarına yardımcı olup doktorunun işini kolaylaştırmaya çalışan sekreteri SAMET KIRDEMİR de doktoru ile uyum içinde görev yapmakta. Bu Doktora gelen hastalarından memnun olmayana ben rastlamadım. Herkes memnun. Yalnız bu doktordan randevu almanın zorluğundan bahsediyorlar. Bu hususta Op. Dr. GÖKHAN BAVLI ile görüştüğümde: -Evet, belirli bir rakamdan sonra randevu pek verilemiyor.(Günlük). Yalnız birkaç kez arandığında muhakkak randevu alına biliniyor. -Peki, günde seksen, doksan hasta muayene ettiğiniz söyleniyor. Hakikatten bu hastaların hepsini muayene ediyor musunuz dediğimde… -Evet ediyoruz. Yanı kayıt yaptıran hastalarımın hepsini aynı gün muayene etmeden gitmiyorum. -Benim kayıtlarını yaptıran hastalarımdan ricam; acele etmesinler. Sakince sıralarını beklesinler. Biliyorum onlarda acizlik içinde sıra bekliyor, fakat bu en önemli organlarımızdan birisi olan Göz ihmalkârlığa gelmez ve de hata kabul etmez. O nedenle benimde rahat çalışmam lazım. Bu nedenle kayıtlarını yaptırıp gelen hastalarımız acele etmesinler arzu ediyorum. Sağlıcakla kalın, lütfen sakin sakin sıranızı bekleyiniz. Not: Acil haricinde normal ameliyat günleri değişiyor. 
Ekleme Tarihi: 19 Eylül 2017 - Salı
İsmet BEKTAŞ

BUGÜNÜN TEKNOLOJİSİ GÖZDE DE ÇIĞIR AÇIYOR

Evet, bugün sizlere eskiden tanıştığımız bir Göz doktorundan bahsetmek istiyorum.
Yıllar önce Bulancak Devlet Hastanesine gelen genç Göz doktoru; sempatisiyle, tatlı diliyle, hastalarına verdiği moralle, bilgisiyle, başarılı çalışmalarıyla ilçenin dikkatini çekmiş ve onların sevgisini kazanmıştı.
4 Haziran 2013 tarihinde dikkatimi çeken bir durumdan sonra yaptığım araştırmalar neticesi bu doktorumuzla ilgili bir yazıyı köşeme almıştım.
Bu Doktor Hacettepe Üniversitesini bitirmiş, birkaç yıl Ankara da görev yaptıktan sonra Bulancak Devlet Hastanesine Op. Dr. Göz Hekimi olarak atanmıştı.
Tabii ki çoktan hatırladınız.
Başarıdan, başarıya koşan Op. DR. GÖKHAN BAVLI'yı (Yeni teknolojinin tüm imkânlarını kullanmakta).
Belirttiğim tarihte doktorun başarısını dile getirerek Bulancak böyle bir doktora sahip olduğu için övünmeli demiştim.
Yanılmamışım o zamanki övgülü yazımda…
Çünkü bizim barındıramadığımız böyle bir Doktor şimdi aynı başarısını katlayarak Giresun Prof.A. İhsan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ettiriyor.
Hem de günde en az seksen, doksan tane hastasına bakarak.
 Bunun yanında ay da en az on beş göz ameliyatı yaptığını öğrendik. Tabii ki acil ameliyatları buna katmıyoruz.
Doktorun kendisi gibi güler yüzlü, hastalarına yardımcı olup doktorunun işini kolaylaştırmaya çalışan sekreteri SAMET KIRDEMİR de doktoru ile uyum içinde görev yapmakta.
Bu Doktora gelen hastalarından memnun olmayana ben rastlamadım. Herkes memnun.
Yalnız bu doktordan randevu almanın zorluğundan bahsediyorlar.
Bu hususta Op. Dr. GÖKHAN BAVLI ile görüştüğümde:
-Evet, belirli bir rakamdan sonra randevu pek verilemiyor.(Günlük).
Yalnız birkaç kez arandığında muhakkak randevu alına biliniyor.
-Peki, günde seksen, doksan hasta muayene ettiğiniz söyleniyor. Hakikatten bu hastaların hepsini muayene ediyor musunuz dediğimde…
-Evet ediyoruz. Yanı kayıt yaptıran hastalarımın hepsini aynı gün muayene etmeden gitmiyorum.
-Benim kayıtlarını yaptıran hastalarımdan ricam; acele etmesinler. Sakince sıralarını beklesinler. Biliyorum onlarda acizlik içinde sıra bekliyor, fakat bu en önemli organlarımızdan birisi olan Göz ihmalkârlığa gelmez ve de hata kabul etmez. O nedenle benimde rahat çalışmam lazım. Bu nedenle kayıtlarını yaptırıp gelen hastalarımız acele etmesinler arzu ediyorum.
Sağlıcakla kalın, lütfen sakin sakin sıranızı bekleyiniz.
Not: Acil haricinde normal ameliyat günleri değişiyor. 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.