İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

BİZ İHTİYAÇLARA CEVAP VERMEK İÇİN VARIZ

Gençler düşünüp, taşındılar ilçemize nasıl yararlı olabiliriz diye araştırmalar yaptılar. Baktılar ki halkın ihtiyaçlarından biriside günümüzün obezite, sağlık ve de vücut geliştirme ile ilgili salona ihtiyacının olması. Bu “Korona” dalgası halkı iyice uyuşturdu. Bitti derken bir dalga, peşine bir dalga daha son dördüncü dalgada geldi. Ne yapsın vatandaş, can tatlı o nedenle evlerde kalmayı tercih ettiler. Ve… Ve yediler, içtiler, uyudular bu nedenle hareketsiz kaldılar. Azimli gençler, işte bu hareketsiz kalan vatandaşı canlandırmak, onları daha zinde, sağlıklı ve dinç tutabilmek için GYM (Spor salonu) BEBEK FİTNESS (Vücut geliştirme) salonunu açtılar. Bu gençler hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak şehrin en güzel yerlerinden birisi olan eski (Yelkeni)bahçe ve binasını birlikte kiralayarak işe başladılar. İşletme ortakları Halil Ödemiş, Fırat Ödemiş ve Vedat Yavanoğlu, genel sekreter Özge Anapa Ödemiş idaresinde son sistem aletlerle 250 metre kare alana hitap eden çalışma alanı, kadın erkek ayrı ayrı giyinme odaları, temiz ferah her gün tüm alet ve ekipmanlar düzenli dezenfekte edilip silinip ve vücut geliştirme Dünya ikinciliğini almış olan Fırat Ödemiş nezaretinde çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte. Genel Sekreter Özge hanımla yaptığımız röportajda “Henüz daha yeni faaliyete geçmemize rağmen halkımızın yoğun bir ilgisi var. Üç yüzün üzerinde kayıt yaptık ve buna göre, bu da bize gösteriyor ki yerinde bir karar vererek bu işe başlamışız. Demek ki ilçemizin hakikatten böyle bir salona ihtiyacı varmış” diyerek kayıtların devam ettiğini ifade etti. Park sorunu olmayan 700 metre kare sahaya sahip salon sahilde Bulancak 1 Nolu Sağlık Ocağının karşısında denize nazır bir yer. Evet. Bizde böyle çalışkan gençlerin başarılarını köşemize alarak bir katkıda bulunalım dedik. Sağlıkla kalın, vücut sağlığınızı koruyunuz.
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2021 - Salı
İsmet BEKTAŞ

BİZ İHTİYAÇLARA CEVAP VERMEK İÇİN VARIZ

Gençler düşünüp, taşındılar ilçemize nasıl yararlı olabiliriz diye araştırmalar yaptılar.

Baktılar ki halkın ihtiyaçlarından biriside günümüzün obezite, sağlık ve de vücut geliştirme ile ilgili salona ihtiyacının olması.

Bu “Korona” dalgası halkı iyice uyuşturdu.

Bitti derken bir dalga, peşine bir dalga daha son dördüncü dalgada geldi.

Ne yapsın vatandaş, can tatlı o nedenle evlerde kalmayı tercih ettiler.

Ve…

Ve yediler, içtiler, uyudular bu nedenle hareketsiz kaldılar.

Azimli gençler, işte bu hareketsiz kalan vatandaşı canlandırmak, onları daha zinde, sağlıklı ve dinç tutabilmek için GYM (Spor salonu) BEBEK FİTNESS (Vücut geliştirme) salonunu açtılar.

Bu gençler hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak şehrin en güzel yerlerinden birisi olan eski (Yelkeni)bahçe ve binasını birlikte kiralayarak işe başladılar.

İşletme ortakları Halil Ödemiş, Fırat Ödemiş ve Vedat Yavanoğlu, genel sekreter Özge Anapa Ödemiş idaresinde son sistem aletlerle 250 metre kare alana hitap eden çalışma alanı, kadın erkek ayrı ayrı giyinme odaları, temiz ferah her gün tüm alet ve ekipmanlar düzenli dezenfekte edilip silinip ve vücut geliştirme Dünya ikinciliğini almış olan Fırat Ödemiş nezaretinde çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte.

Genel Sekreter Özge hanımla yaptığımız röportajda “Henüz daha yeni faaliyete geçmemize rağmen halkımızın yoğun bir ilgisi var. Üç yüzün üzerinde kayıt yaptık ve buna göre, bu da bize gösteriyor ki yerinde bir karar vererek bu işe başlamışız. Demek ki ilçemizin hakikatten böyle bir salona ihtiyacı varmış” diyerek kayıtların devam ettiğini ifade etti.

Park sorunu olmayan 700 metre kare sahaya sahip salon sahilde Bulancak 1 Nolu Sağlık Ocağının karşısında denize nazır bir yer.

Evet.

Bizde böyle çalışkan gençlerin başarılarını köşemize alarak bir katkıda bulunalım dedik.

Sağlıkla kalın, vücut sağlığınızı koruyunuz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.