İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

2021 YILI GİBİ BİR YIL DAHA GELMEZ İNŞALLAH

Yeni bir yıla girdik çok şükür. İnşallah 2021 yılını aratmaz insanlara. Gelecek nesiller hayal gibi okuyacaklar 2020/2021, belki daha iler ki yılları. Aynen bizlerin 1347 yıllarındaki “VEBA”, 1817 yılarındaki” KOLERA” salgınlarını tarihte okuduğumuz gibi, gelecek nesillerde 2020 yıllarında COVİD 19 salgınını da kitaplardan bir hayal gibi okuyup onlarda torunlarına öyle anlatacaklar “Ne yıllardı o yıllar diye”. Eski salgınlarda da yüzbinlerce, milyonlarca insan salgın belalarından çok çekmiş, birçokları da bu salgında olduğu gibi bu dünyadan göçüp gitmişlerdi. 2021 yılı bütün dünyada olduğu gibi bizde de bir felaket yılı olarak geçti. Yangınlar… Seller… Depremler… Dövizin zirve yapması… Çeşitli kazalar… Kadın cinayetleri… Çocuk tacizi ve ölümleri Bunun yanında KORONA belasının hızla devam etmesi. Bir kısım halkın halen aşı olmaktan çekinip aşı olmaması. Hatta başlarına gelene kadar bu Korona virüsüne inanmamaları.(Tedbir almayıp aşı olmamaları). Hastalığı kapınca da başkalarına ben inanmadım bu hale düştüm, siz bu hale düşmeyin diye tavsiyede bulunmaları. İnşallah yeni yıl geçmiş yılı aratmaz. Herkesin yeni yılını sağlık, mutluluk, başarı, birlik beraberlik, gelirlerinde bolluk getirmesi temennisi ile kutlarım. Sağlıkla kalın
Ekleme Tarihi: 04 Ocak 2022 - Salı
İsmet BEKTAŞ

2021 YILI GİBİ BİR YIL DAHA GELMEZ İNŞALLAH

Yeni bir yıla girdik çok şükür.

İnşallah 2021 yılını aratmaz insanlara.

Gelecek nesiller hayal gibi okuyacaklar 2020/2021, belki daha iler ki yılları.

Aynen bizlerin 1347 yıllarındaki “VEBA”, 1817 yılarındaki” KOLERA” salgınlarını tarihte okuduğumuz gibi, gelecek nesillerde 2020 yıllarında COVİD 19 salgınını da kitaplardan bir hayal gibi okuyup onlarda torunlarına öyle anlatacaklar “Ne yıllardı o yıllar diye”.

Eski salgınlarda da yüzbinlerce, milyonlarca insan salgın belalarından çok çekmiş, birçokları da bu salgında olduğu gibi bu dünyadan göçüp gitmişlerdi.

2021 yılı bütün dünyada olduğu gibi bizde de bir felaket yılı olarak geçti.

Yangınlar…

Seller…

Depremler…

Dövizin zirve yapması…

Çeşitli kazalar…

Kadın cinayetleri…

Çocuk tacizi ve ölümleri

Bunun yanında KORONA belasının hızla devam etmesi.

Bir kısım halkın halen aşı olmaktan çekinip aşı olmaması.

Hatta başlarına gelene kadar bu Korona virüsüne inanmamaları.(Tedbir almayıp aşı olmamaları).

Hastalığı kapınca da başkalarına ben inanmadım bu hale düştüm, siz bu hale düşmeyin diye tavsiyede bulunmaları.

İnşallah yeni yıl geçmiş yılı aratmaz.

Herkesin yeni yılını sağlık, mutluluk, başarı, birlik beraberlik, gelirlerinde bolluk getirmesi temennisi ile kutlarım.

Sağlıkla kalın

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.