İsmet BEKTAŞ
Köşe Yazarı
İsmet BEKTAŞ
 

16 NİSAN 2017

Tarihi bir güne daha imza atmak üzereyiz. Evet mi? Hayır mı? Neticede evet ide verecek olan bu milletin insanı, hayır ı da verecek bu milletin insanı. Netice ne olursa olsun bu insanlar yine bu topraklarda yaşayacak. Hiç kimse yaşadığı vatanının kötü olmasını istemez. Bizler millet olarak birlik, beraberlik içinde asırlarca yaşamış ve bu sayede başımız dik ve hürriyet içinde bugünlere gelmiş yüce bir devletiz. Temennimiz bu referandumda kavgasız, gürültüsüz, medenice görevimizi ifa ederek kardeşçe yaşamaya devam etmemizdir. Her şey gelip geçici olduğu gibi, bu günlerde gelip geçicidir. O nedenle birlik beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz. Siyasiler konuşur, söz düelloları da yaparlar, fakat söz millet olunca iş değişir 15 Temmuz da olduğu gibi bir anda kenetlini verirler. İşte o kenedi çözemezler dış odaklar… Çünkü o sırrı çözmeye akılları yetmez dış odakların. Türk Milleti bunun için yücedir. Netice olarak 16 Nisan da sandık başına giderek huzur içinde görevimizi yerine getirip, neticenin vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dileyelim. Sağlıcakla kalın, mutluluk için de yaşayın…
Ekleme Tarihi: 11 Nisan 2017 - Salı
İsmet BEKTAŞ

16 NİSAN 2017

Tarihi bir güne daha imza atmak üzereyiz.

Evet mi?

Hayır mı?

Neticede evet ide verecek olan bu milletin insanı, hayır ı da verecek bu milletin insanı.

Netice ne olursa olsun bu insanlar yine bu topraklarda yaşayacak.

Hiç kimse yaşadığı vatanının kötü olmasını istemez.

Bizler millet olarak birlik, beraberlik içinde asırlarca yaşamış ve bu sayede başımız dik ve hürriyet içinde bugünlere gelmiş yüce bir devletiz.

Temennimiz bu referandumda kavgasız, gürültüsüz, medenice görevimizi ifa ederek kardeşçe yaşamaya devam etmemizdir.

Her şey gelip geçici olduğu gibi, bu günlerde gelip geçicidir. O nedenle birlik beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz.

Siyasiler konuşur, söz düelloları da yaparlar, fakat söz millet olunca iş değişir 15 Temmuz da olduğu gibi bir anda kenetlini verirler.

İşte o kenedi çözemezler dış odaklar…

Çünkü o sırrı çözmeye akılları yetmez dış odakların.

Türk Milleti bunun için yücedir.

Netice olarak 16 Nisan da sandık başına giderek huzur içinde görevimizi yerine getirip, neticenin vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dileyelim.

Sağlıcakla kalın, mutluluk için de yaşayın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.