Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN SEVİLEN MÜDÜR

Türkiye’de okullarda görev yapan örnek idarecilerden  biri. Özverili ve başarılı çalışmalarıyla dikkati çekiyor. Beraber çalıştığı idaresi ve öğretmenleriyle bir bütünlük oluşturuyor.Bunun en güzel örneğini 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenlerine ve öğrencilerine  yaptığı jestlerle gösterdi.  Müdüre Hanım’ı anlatmaya nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum.Okulun öğrencileri ve öğretmenleri tarafından saygı gösterilen ve sevilen  bir kişi Güler Hekim Bingöl.Sevgiyi, özellikle de  insan sevgisini öğrencilerine aşıladı. Öğrencilerimiz gözünde sanki bir sevgi ve şefkat abidesi. Bizlerin ve öğrencilerimizin nezaket, tevazu ve hoşgörü sözcüklerinin karşılarında  Güler Hanım yazmaktadır.Mesleğini çok sevdiği öğrencilerine adamış mütevazi bir insan. Konuşması, davranışları, nezaketi, hoşgörüsü ve engin sabrıyla öğrencilerin saygı ve hayranlığını kazandı. Öğrencilerine karşı hoşgörülü ve seven, onlara daima doğru mesajlar anlatan, öğrencilerinin adlarını  ve aile yapılarını  yakından bilen bir idareci. Öğrencilerimiz rahatlıkla sorunlarını ona anlatabiliyor. Mesleğini çok seven,öğrencilerine hem okul içinde hem de okul dışında  elinden geldiğince faydalı olmaya çalışan fedakar bir öğretmen olduğu kadar, aynı zamanda onların bir ablası. Öğrencilerine öğretmen kimliğinin yanı sıra bazen anne,bazen de bir abla gibi yaklaşan Güler öğretmen, yaşamlarına  renk kattığı öğrencileri çok seviyor. Her şeyden önce yol gösterici. Öğretmen yoldaki trafik işareti konumundadır. Nasihat etmez. Zaman içinde öğrencilerine kılavuzluk eder ve yol gösterir.Öğrencisini önce dinler,anlar ve objektif bir sonuca ulaşır. Okulun sevilen müdürü  Güler Hekim Bingöl için öğrencilerinin söyledikleriyle yazımı bitirmek istiyorum: ‘’Sizler bizlerin erdemli  öğrencilere yakışır  yetişmemiz için  uğraş veriyorsunuz. Size karşı haklarınızı ödeyemeyiz. Okuldan mezun olduktan sonra görüşememenin endişesini şimdiden yaşıyoruz.’’ ‘’Her zaman güler yüzlü olan, bize hep mutluluğu aşılayan değerli öğretmenim sizi  çok seviyoruz. İyi ki varsınız’’ ‘’Bizle konuşurken bize hayatı öğreten her zaman iyiyi gösteren  nadide öğretmenimiz.’’ ‘’Gülleri andıran tebessümlerle nezaketinle gönlümüze taht kurdunuz. Bir gün samimi ilginiz, hoşgörünüz, sevginizden mahrum kalacağız  diye endişe ediyoruz.’’‘’Zayi olmayacak emeğinle  sevgini sevgimize kattın. Sizi her zaman anlatacağız sevgili öğretmenim.’’
Ekleme Tarihi: 02 Ocak 2017 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN SEVİLEN MÜDÜR

Türkiye’de okullarda görev yapan örnek idarecilerden  biri. Özverili ve başarılı çalışmalarıyla dikkati çekiyor. Beraber çalıştığı idaresi ve öğretmenleriyle bir bütünlük oluşturuyor.Bunun en güzel örneğini 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenlerine ve öğrencilerine  yaptığı jestlerle gösterdi.  Müdüre Hanım’ı anlatmaya nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum.Okulun öğrencileri ve öğretmenleri tarafından saygı gösterilen ve sevilen  bir kişi Güler Hekim Bingöl.
Sevgiyi, özellikle de  insan sevgisini öğrencilerine aşıladı. Öğrencilerimiz gözünde sanki bir sevgi ve şefkat abidesi. Bizlerin ve öğrencilerimizin nezaket, tevazu ve hoşgörü sözcüklerinin karşılarında  Güler Hanım yazmaktadır.Mesleğini çok sevdiği öğrencilerine adamış mütevazi bir insan. Konuşması, davranışları, nezaketi, hoşgörüsü ve engin sabrıyla öğrencilerin saygı ve hayranlığını kazandı. Öğrencilerine karşı hoşgörülü ve seven, onlara daima doğru mesajlar anlatan, öğrencilerinin adlarını  ve aile yapılarını  yakından bilen bir idareci. Öğrencilerimiz rahatlıkla sorunlarını ona anlatabiliyor. Mesleğini çok seven,öğrencilerine hem okul içinde hem de okul dışında  elinden geldiğince faydalı olmaya çalışan fedakar bir öğretmen olduğu kadar, aynı zamanda onların bir ablası. Öğrencilerine öğretmen kimliğinin yanı sıra bazen anne,bazen de bir abla gibi yaklaşan Güler öğretmen, yaşamlarına  renk kattığı öğrencileri çok seviyor.
 Her şeyden önce yol gösterici. Öğretmen yoldaki trafik işareti konumundadır. Nasihat etmez. Zaman içinde öğrencilerine kılavuzluk eder ve yol gösterir.Öğrencisini önce dinler,anlar ve objektif bir sonuca ulaşır. Okulun sevilen müdürü  Güler Hekim Bingöl için öğrencilerinin söyledikleriyle yazımı bitirmek istiyorum:
‘’Sizler bizlerin erdemli  öğrencilere yakışır  yetişmemiz için  uğraş veriyorsunuz. Size karşı haklarınızı ödeyemeyiz. Okuldan mezun olduktan sonra görüşememenin endişesini şimdiden yaşıyoruz.’’
 ‘’Her zaman güler yüzlü olan, bize hep mutluluğu aşılayan değerli öğretmenim sizi  çok seviyoruz. İyi ki varsınız’’
 ‘’Bizle konuşurken bize hayatı öğreten her zaman iyiyi gösteren  nadide öğretmenimiz.’’
 ‘’Gülleri andıran tebessümlerle nezaketinle gönlümüze taht kurdunuz. Bir gün samimi ilginiz, hoşgörünüz, sevginizden mahrum kalacağız  diye endişe ediyoruz.’’
‘’Zayi olmayacak emeğinle  sevgini sevgimize kattın. Sizi her zaman anlatacağız sevgili öğretmenim.’’
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.