Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!

Kim demiş, ne zaman demiş, şimdilik yazmanın pek anlamı yok. Demek ki; zamanında bir zalimin yaptıkları, zulüm görenlerin ahını yerde bırakmamış ki, bu söz hep söylenir olmuş. Küresel çetenin ağa kraliçesi geçen gün mevta olmuş. Kendisi ve ondan öncesi tarihin en çok zulüm eden bir yapısının emir vereni olarak bugünlere kadar gelmiş. Ne buna, ne de öncekilere bu dünyadan çekip gittikleri için ağlayacak bir halimiz yok. Pazar günü akşam evde oturdum ve gazetelerde bu yılanın ölümü ile ilgili kim ne demiş diyerek okuyordum.  Bir muhalif gazete, adı önemli değil; bu kişi ile ilgili olarak birkaç yazı ve haber yapmış. Bir yazarı bu kişi hakkında çok sert bir yazı yazarken, bir diğeri de bu kişiyi öyle allayıp pullamış ki, sanırsın Dünya’nın en hayırsever, en tonton kişisini tarif eder olmuş. Kendi tarihleri ve onlara ram olanların yazdığı tarihi kaynaklarda bu küresel yapının yaptıkları çoğu zaman yer almaz, hatta böyle şeylerin olmadığı sanılır. Bu kraliyet ailesi denen aşağılık yapının yaptıklarını, öğrenebildiğim kadarıyla buraya yazsak, mevzu birkaç senede ancak biter gibi. Bir yabancı müzik grubunun bir şarkısında dediği gibi, “kraliçe öldü, o bir insan değildir” sözleri aslında ne olduğunu anlatıyor. Evet, bu sülalenin insan olmadığına dair çok şey okudum, onlar bir yaratık diyelim ve bu zalimlerin yerinin cehennemin dibi olduğunu söylemek biraz olsun doğru olacak. Bu mevta olan kişiden önceki babaları, anaları sadece Hindistan’da 400 senede 25 milyon insanın hayatını sona erdirmiş. Nerede yazıyor, öyle internette yazmaz, arayan bulur. Çin’de, Afrika’da, Asya’da, ABD’de, Güney Amerika, Kanada, ada ülkelerinde, Avrupa’da Birleşik Krallıkta ve daha sayamayacağımız kadar yerde, uzun seneler boyunca insan hayatlarını sonlandırmış, savaşlar çıkartmış ve hala da perde arkasından çok sayıda yerde iç savaş ve terörle ülkeleri, insanları öldürmekten geri durmuyor. Hani ABD emperyalizmi, diyerek sürekli ifade edilen şey aslında bu sülalenin silahı olarak senelerdir kullanılıyor. Bakın bir şey daha ekleyeyim de siz isterseniz olmaz yahu deyin… Şu “covid virüsü ve salgını var, diyerek son 3 seneyi insanlara zindan eden yapı kim derseniz, işte size ipucu, bulun bakalım kimmiş bu yapı? Onun için; “Zalimler İçin Yaşasın Cehennem” demekten başka bir şey demeye gerek yok!        
Ekleme Tarihi: 13 Eylül 2022 - Salı
Erhan GÜNDOĞAR

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!

Kim demiş, ne zaman demiş, şimdilik yazmanın pek anlamı yok. Demek ki; zamanında bir zalimin yaptıkları, zulüm görenlerin ahını yerde bırakmamış ki, bu söz hep söylenir olmuş. Küresel çetenin ağa kraliçesi geçen gün mevta olmuş. Kendisi ve ondan öncesi tarihin en çok zulüm eden bir yapısının emir vereni olarak bugünlere kadar gelmiş. Ne buna, ne de öncekilere bu dünyadan çekip gittikleri için ağlayacak bir halimiz yok. Pazar günü akşam evde oturdum ve gazetelerde bu yılanın ölümü ile ilgili kim ne demiş diyerek okuyordum.  Bir muhalif gazete, adı önemli değil; bu kişi ile ilgili olarak birkaç yazı ve haber yapmış. Bir yazarı bu kişi hakkında çok sert bir yazı yazarken, bir diğeri de bu kişiyi öyle allayıp pullamış ki, sanırsın Dünya’nın en hayırsever, en tonton kişisini tarif eder olmuş. Kendi tarihleri ve onlara ram olanların yazdığı tarihi kaynaklarda bu küresel yapının yaptıkları çoğu zaman yer almaz, hatta böyle şeylerin olmadığı sanılır. Bu kraliyet ailesi denen aşağılık yapının yaptıklarını, öğrenebildiğim kadarıyla buraya yazsak, mevzu birkaç senede ancak biter gibi. Bir yabancı müzik grubunun bir şarkısında dediği gibi, “kraliçe öldü, o bir insan değildir” sözleri aslında ne olduğunu anlatıyor. Evet, bu sülalenin insan olmadığına dair çok şey okudum, onlar bir yaratık diyelim ve bu zalimlerin yerinin cehennemin dibi olduğunu söylemek biraz olsun doğru olacak.

Bu mevta olan kişiden önceki babaları, anaları sadece Hindistan’da 400 senede 25 milyon insanın hayatını sona erdirmiş. Nerede yazıyor, öyle internette yazmaz, arayan bulur. Çin’de, Afrika’da, Asya’da, ABD’de, Güney Amerika, Kanada, ada ülkelerinde, Avrupa’da Birleşik Krallıkta ve daha sayamayacağımız kadar yerde, uzun seneler boyunca insan hayatlarını sonlandırmış, savaşlar çıkartmış ve hala da perde arkasından çok sayıda yerde iç savaş ve terörle ülkeleri, insanları öldürmekten geri durmuyor. Hani ABD emperyalizmi, diyerek sürekli ifade edilen şey aslında bu sülalenin silahı olarak senelerdir kullanılıyor. Bakın bir şey daha ekleyeyim de siz isterseniz olmaz yahu deyin… Şu “covid virüsü ve salgını var, diyerek son 3 seneyi insanlara zindan eden yapı kim derseniz, işte size ipucu, bulun bakalım kimmiş bu yapı?

Onun için; “Zalimler İçin Yaşasın Cehennem” demekten başka bir şey demeye gerek yok!        

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.