Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Yeni dünya düzeninin canı cehenneme!

Benim yerim yurdum belli. Dün ne düşünüyorsam, bugünde aynı yerdeyim. Kendimi bildim bileli küresel çete denilen(tam adı emperyalizmdir bunların)yapıya oldum olası karşıyım ve aynı şekilde devam ediyorum. Bu çetenin hangi görüşte olduğu, şu veya bu siyasi yapısı varmış hiç fark etmez emperyal bir sistemin adına hareket eder ve asla insanlar için iyi bir şey akıl etmezler. Bazıları bu yapının uşağı olmuş ve sabah akşam aynı maval üzere bize ayar vermeye çalışıyor. İki senedir salgın oyunu ile dünyanın her yerinde istediklerini hükümetlere ve devletlere dayatmaya çalışan bu yapının aşıkları her yerde karşımıza çıkıyor. Bunlar savaşları çıkartır, darbeleri yaptırır, devletleri birbirine düşürür, gıda, iklim, tarım, sağlık, bilim aklınıza ne gelirse gelsin at oynatacağı alanlardır. Paranın sahipleri bunlardır. BM., NATO, AB, Dünya Bankası, IMF, Dünya Ticaret Örgütü, Davos, ilaç şirketleri, spor dünyası, sanat, sinema, tv, müzik, daha burada yazamayacağı kadar örgüt, yapı, dernek, siyasi görüş, hukuk dışılık, yasa dışı işler, kara para aklama, kayıt dışı yapılar. Say sayabildiğin kadarıyla ele geçirmedikleri yer kalmamış. Sadece öldüğümüzde defin edileceğimiz kabirlerin şimdilik sahibi değiller. Onlarla kol kola gidenler salgın ile başlayan yeni dünya düzeni için yeni planları ile geliyorlar. Gözleri dönmüş bir vaziyette, iklim değişikliği, krizi gibi bir yeni oyunla insanları korkutmak için satın aldıkları herkesi sahaya sürüyorlar. Peşinde ise gıda kıtlığı, kuraklık, sonra sağlıkta yeni yeni hastalıklar, yapay zeka ile yeni bir hayat gibi süslü laflar ile insanoğlunu yok etmek üzere saldırıya geçecek.  Ben belki göremem. Yol boş değil ve yolda bekleyenler de var. Engebeli bir yol bu yol. Taş koyacak çok insan ve yapı var. Yeni dünya düzeni bu kez yemeyecek ve çok zayiat verecekler. Kimsenin eli armut toplamıyor. Dünya’nın her yanında küresel çeteye karşı insanlar haklarını, hukuklarını kaptırmayacaktır. Ülkemizde ve çok sayıda yerde bir şey olmadığını sananlar varsa da yanılıyorlar. Kervan yola çıktı ve çetenin yaptıklarına karşı yol alınıyor. Biraz zaman alacak ancak önümüzdeki aylarda olacakları saklayamayacaklar. Zerre geri adım atılmayacak ve çetenin dersi verilecek.
Ekleme Tarihi: 25 Eylül 2021 - Cumartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Yeni dünya düzeninin canı cehenneme!

Benim yerim yurdum belli. Dün ne düşünüyorsam, bugünde aynı yerdeyim. Kendimi bildim bileli küresel çete denilen(tam adı emperyalizmdir bunların)yapıya oldum olası karşıyım ve aynı şekilde devam ediyorum. Bu çetenin hangi görüşte olduğu, şu veya bu siyasi yapısı varmış hiç fark etmez emperyal bir sistemin adına hareket eder ve asla insanlar için iyi bir şey akıl etmezler. Bazıları bu yapının uşağı olmuş ve sabah akşam aynı maval üzere bize ayar vermeye çalışıyor. İki senedir salgın oyunu ile dünyanın her yerinde istediklerini hükümetlere ve devletlere dayatmaya çalışan bu yapının aşıkları her yerde karşımıza çıkıyor. Bunlar savaşları çıkartır, darbeleri yaptırır, devletleri birbirine düşürür, gıda, iklim, tarım, sağlık, bilim aklınıza ne gelirse gelsin at oynatacağı alanlardır. Paranın sahipleri bunlardır. BM., NATO, AB, Dünya Bankası, IMF, Dünya Ticaret Örgütü, Davos, ilaç şirketleri, spor dünyası, sanat, sinema, tv, müzik, daha burada yazamayacağı kadar örgüt, yapı, dernek, siyasi görüş, hukuk dışılık, yasa dışı işler, kara para aklama, kayıt dışı yapılar. Say sayabildiğin kadarıyla ele geçirmedikleri yer kalmamış. Sadece öldüğümüzde defin edileceğimiz kabirlerin şimdilik sahibi değiller. Onlarla kol kola gidenler salgın ile başlayan yeni dünya düzeni için yeni planları ile geliyorlar. Gözleri dönmüş bir vaziyette, iklim değişikliği, krizi gibi bir yeni oyunla insanları korkutmak için satın aldıkları herkesi sahaya sürüyorlar. Peşinde ise gıda kıtlığı, kuraklık, sonra sağlıkta yeni yeni hastalıklar, yapay zeka ile yeni bir hayat gibi süslü laflar ile insanoğlunu yok etmek üzere saldırıya geçecek.  Ben belki göremem.

Yol boş değil ve yolda bekleyenler de var. Engebeli bir yol bu yol. Taş koyacak çok insan ve yapı var. Yeni dünya düzeni bu kez yemeyecek ve çok zayiat verecekler. Kimsenin eli armut toplamıyor. Dünya’nın her yanında küresel çeteye karşı insanlar haklarını, hukuklarını kaptırmayacaktır. Ülkemizde ve çok sayıda yerde bir şey olmadığını sananlar varsa da yanılıyorlar. Kervan yola çıktı ve çetenin yaptıklarına karşı yol alınıyor. Biraz zaman alacak ancak önümüzdeki aylarda olacakları saklayamayacaklar. Zerre geri adım atılmayacak ve çetenin dersi verilecek.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.