Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Yeni dünya düzeni denen oyunu anladınız mı?

Bunlar insan falan değil, tam bir şeytan dediğimde bazıları “çok sallıyorsun” diye ağız bükmüştü.  Bunlar küresel çete. Şeytanın yeryüzündeki uşakları!. İnsanlık onlar için yok edilmesi gereken bir varlık. Öyle ya da böyle yok etmek için çabalıyorlar. Salgın başında bu bir oyun, bir planın ilk parçası, yemeyin bunları diye çok yazdık ve konuştuk. Salgınla insanları evlerine korku ile kapatanların hedefi bitmedi peşinden, savaş, ekonomik sıkıntılar, gıda kıtlığı, karbon ayak izi, petrol ve diğer kaynakların biteceği gibi çok sayıda yalan, dolan ve numara ile yeni dünya düzeni geliyor bizim dediğimizden şaşmayın, diyerek ölüm korkusunu dünya yaymaya çalıştırlar. İlk günden bu yana yeni dünya denen yalana inanmayan çok sayıda insan olarak, elimden geleni anlatmaya gayret ettik. Fakat, bu çetenin yalanlarına o kadar inanmışları ki, ikna etmekte epeyce bir zorlandık.  Sonra salgınla beraber iki sene geçti ve birden yanı başımızda her yanı etkileyecek bir savaş çıkartıldı. Aklınıza gelecek her şeyin kıtlığı başladı. Aslında bunların hiç biri olmuyor. Şeytani çete, ellerindeki gücü kullanarak, her şeyi engelliyor. Amaç zaten buydu, açlık, ölüm, yokluk, kıtlık, ekonomik sıkıntılar, savaş geliyor naraları ile salgın ile teslim olmayanları teslim almak için yeni yöntemler ortaya salıyorlar. Zerre inanılacak bir durum yok. Çetenin istediği gibi davranana hükümetler ve devletler, korkudan bu denilenleri yapmaya çalışıyor. Son NATO(yani şeytanın askeri gücü olan yapı)toplatışında, bunların ağa babaları olan ABD denen aşağılık devletin uşak başkanı, yeni dünya düzeni kurulacak, bütün ülkeler buna uyacak ve tek dünya devletini bir hükümdar yönetecek, diyerek ayar vermeye devam etti. Hani Padişah, kral, sultanlara karşı olanların bunu duyduktan sonra, tam bir teslimiyet ile “he” demesi ise görülmeye değerdi. Yoksa bir yerde bir yanlışlık mı var? Bunların hangi görüşten olduğu önemli değil. Bu uşak bunu dedi diye, bütün hempaları aynı anda tamam dedi. “Kim bu adam ki, bu kadar gücü nereden alıyor” diye soran olmadı. Bunlara karşı çıkanlara selam olsun, yeni dünya düzeninin canı cehenneme diye daha önce söylemiş ve aynen tekrar ediyoruz. Yapılacak çok iş var daha!
Ekleme Tarihi: 29 Mart 2022 - Salı
Erhan GÜNDOĞAR

Yeni dünya düzeni denen oyunu anladınız mı?

Bunlar insan falan değil, tam bir şeytan dediğimde bazıları “çok sallıyorsun” diye ağız bükmüştü.  Bunlar küresel çete. Şeytanın yeryüzündeki uşakları!. İnsanlık onlar için yok edilmesi gereken bir varlık. Öyle ya da böyle yok etmek için çabalıyorlar. Salgın başında bu bir oyun, bir planın ilk parçası, yemeyin bunları diye çok yazdık ve konuştuk. Salgınla insanları evlerine korku ile kapatanların hedefi bitmedi peşinden, savaş, ekonomik sıkıntılar, gıda kıtlığı, karbon ayak izi, petrol ve diğer kaynakların biteceği gibi çok sayıda yalan, dolan ve numara ile yeni dünya düzeni geliyor bizim dediğimizden şaşmayın, diyerek ölüm korkusunu dünya yaymaya çalıştırlar. İlk günden bu yana yeni dünya denen yalana inanmayan çok sayıda insan olarak, elimden geleni anlatmaya gayret ettik.

Fakat, bu çetenin yalanlarına o kadar inanmışları ki, ikna etmekte epeyce bir zorlandık.  Sonra salgınla beraber iki sene geçti ve birden yanı başımızda her yanı etkileyecek bir savaş çıkartıldı. Aklınıza gelecek her şeyin kıtlığı başladı. Aslında bunların hiç biri olmuyor. Şeytani çete, ellerindeki gücü kullanarak, her şeyi engelliyor. Amaç zaten buydu, açlık, ölüm, yokluk, kıtlık, ekonomik sıkıntılar, savaş geliyor naraları ile salgın ile teslim olmayanları teslim almak için yeni yöntemler ortaya salıyorlar. Zerre inanılacak bir durum yok. Çetenin istediği gibi davranana hükümetler ve devletler, korkudan bu denilenleri yapmaya çalışıyor.

Son NATO(yani şeytanın askeri gücü olan yapı)toplatışında, bunların ağa babaları olan ABD denen aşağılık devletin uşak başkanı, yeni dünya düzeni kurulacak, bütün ülkeler buna uyacak ve tek dünya devletini bir hükümdar yönetecek, diyerek ayar vermeye devam etti. Hani Padişah, kral, sultanlara karşı olanların bunu duyduktan sonra, tam bir teslimiyet ile “he” demesi ise görülmeye değerdi.

Yoksa bir yerde bir yanlışlık mı var? Bunların hangi görüşten olduğu önemli değil. Bu uşak bunu dedi diye, bütün hempaları aynı anda tamam dedi. “Kim bu adam ki, bu kadar gücü nereden alıyor” diye soran olmadı. Bunlara karşı çıkanlara selam olsun, yeni dünya düzeninin canı cehenneme diye daha önce söylemiş ve aynen tekrar ediyoruz. Yapılacak çok iş var daha!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.