Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Yazdık mı, yazdık daha ne olsun

Anlaşılan odur ki; hükümet küreselci çetenin dediğini yapmaktan kaçamıyor. Bir kaç yazı önce 20 Mart’ta yazmışım, “  Ramazandan sonra da aynen devam eder” diyerek köşeden olayı anlamış ve hükümetin bunlar ile baş etmekte zorlandığını belirtmiştim. Şimdi aynen devam yasaklar yeni dünya düzeni kurulana kadar aralıklı olarak gidecek. Daha dün Alman Başbakanı Merkel ne demişti; “Bu salgın bitecek gibi değil, daha kötüsü geliyor” diye diye korkunun en yüksek yerine doğru hızla koşuyor ve kendi vatandaşlarını evden çıkmaz ediyor. 8 Mart’ta hükümet kısmi olarak rahatlatma olacak der demez, vaka sayıları 6 binden 15bine çıkmış ve hükümet 29 Mart’taki toplantıya kadar bu vakalar ile baskı altına alınarak salgının bitmediği algısı oluşturulup, kimsenin evden çıkması istenmiyor. Her türlü yasak devam etsin diyen küreselci çetenin uşakları da ha bire vakalar artıyor, diyerek insanlara korku pompalıyor. Korkulacak hiç şey yok. Hepsi hikaye ve var olan bir virüsün etrafında fırtına koparılıyor. Yahu Dünya’da 8 milyar insan yaşıyor. Vaka sayısı Dünya genelinde hepi topu 130milyon. Ölümler ise ancak 3 milyon civarında. Eğer salgın çok ağır olsaydı ölümlerin sayısı 50-60 milyon olurdu. Ha o zaman derdik ki, salgın etkili ve tedbirler uygulansın diye herkes bir şey yapardı. Bırakın bu korkutma işlerini. Size bir rakam vereyim. Her yıl dünya genelinde sigara ve buna bağlı hastalıklardan hayatını 7 milyon insan kaybediyor. Salgınsa salgın işte rakamlar. DSÖ(DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ )bunun için bugüne kadar tek bir parmağını bile kıpırdatmamış önlemek için. Ya da diğer hastalıklar için. Bunlar can değil mi yoksa? Bu bir oyun yeni dünya düzeni denilen ve küreselcilerin elinde oyuncak olmuş devletlerinde zorla kabul etmeye zorlandığı bir oyun. Neymiş vakalar 30bin olmuş, daha da artacak, diye fetva veren bilim kurulu üyeleri var. Bir noktadan sonra bunlar için hukuki yollara başvuracak kişilerde var bu ülkede. Birisi için bende gerekli hukuki girişimlerde bulunmayı düşünüyorum. Dün akşam bir programda bu kişi konuştu ki, salgın asla bitmeyecek sanırsınız. Yağma yok, birileri hesap verecek kaçamayacaklar. 
Ekleme Tarihi: 31 Mart 2021 - Çarşamba
Erhan GÜNDOĞAR

Yazdık mı, yazdık daha ne olsun

Anlaşılan odur ki; hükümet küreselci çetenin dediğini yapmaktan kaçamıyor. Bir kaç yazı önce 20 Mart’ta yazmışım, “  Ramazandan sonra da aynen devam eder” diyerek köşeden olayı anlamış ve hükümetin bunlar ile baş etmekte zorlandığını belirtmiştim. Şimdi aynen devam yasaklar yeni dünya düzeni kurulana kadar aralıklı olarak gidecek.

Daha dün Alman Başbakanı Merkel ne demişti; “Bu salgın bitecek gibi değil, daha kötüsü geliyor” diye diye korkunun en yüksek yerine doğru hızla koşuyor ve kendi vatandaşlarını evden çıkmaz ediyor.

8 Mart’ta hükümet kısmi olarak rahatlatma olacak der demez, vaka sayıları 6 binden 15bine çıkmış ve hükümet 29 Mart’taki toplantıya kadar bu vakalar ile baskı altına alınarak salgının bitmediği algısı oluşturulup, kimsenin evden çıkması istenmiyor. Her türlü yasak devam etsin diyen küreselci çetenin uşakları da ha bire vakalar artıyor, diyerek insanlara korku pompalıyor.

Korkulacak hiç şey yok. Hepsi hikaye ve var olan bir virüsün etrafında fırtına koparılıyor. Yahu Dünya’da 8 milyar insan yaşıyor. Vaka sayısı Dünya genelinde hepi topu 130milyon. Ölümler ise ancak 3 milyon civarında. Eğer salgın çok ağır olsaydı ölümlerin sayısı 50-60 milyon olurdu. Ha o zaman derdik ki, salgın etkili ve tedbirler uygulansın diye herkes bir şey yapardı.

Bırakın bu korkutma işlerini.

Size bir rakam vereyim. Her yıl dünya genelinde sigara ve buna bağlı hastalıklardan hayatını 7 milyon insan kaybediyor. Salgınsa salgın işte rakamlar. DSÖ(DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ )bunun için bugüne kadar tek bir parmağını bile kıpırdatmamış önlemek için. Ya da diğer hastalıklar için. Bunlar can değil mi yoksa?

Bu bir oyun yeni dünya düzeni denilen ve küreselcilerin elinde oyuncak olmuş devletlerinde zorla kabul etmeye zorlandığı bir oyun.

Neymiş vakalar 30bin olmuş, daha da artacak, diye fetva veren bilim kurulu üyeleri var. Bir noktadan sonra bunlar için hukuki yollara başvuracak kişilerde var bu ülkede. Birisi için bende gerekli hukuki girişimlerde bulunmayı düşünüyorum. Dün akşam bir programda bu kişi konuştu ki, salgın asla bitmeyecek sanırsınız. Yağma yok, birileri hesap verecek kaçamayacaklar. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.