Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

YALAN PAÇALARINDAN AKIYOR

Duyda inanma derler, hani çok yalan söyleyenlerin, söylediği yalanlar karşında apışıp kalanlar için. Oysa yalan kendi başına bir dünyadır. İşi bu olanlar her daim yalanı allayıp pullayıp, isteyene altın diye sunar. 2 yıldır nerede ise Dünya’yı ve özellikle ülkemizi çok etkilediği söylenen salgın yalanında yavaş yavaş yeni yol haritası için hazırlıklar yapılıyor. Tamamı yalan olan bu işin(benim için yalan başkası için bulunmaz bir nimettir bilemem)yön değişikliği için tv’ler de, gazetelerde, sosyal ağlarda küresel çetenin adamları olanlar, birkaç gündür ağız birliği etmiş gibi grip vakaları artıyor, aman dikkat diyerek kamuoyu oluşturmak için ısınma turları atıyor. Salgın yalanı ortaya atıldığında ne demişti, DSÖ denen aşağılık örgüt ve sağlık bakanlığımız, “artık grip yok, bundan sonra corona virüs denen mevsimsel hastalık var, grip tarihi oldu” diye diye onca açıklama yapmışlardı. Bilenler bilir, yoksa arşivlerde hepsi duruyor. İsteyen Mart 2020’den sonraki corona sevici basın yayın kurumlarının açıklamalarını bulup okuyabilir. Yeni dünya düzeni, yeni normal, yeni hayat yalanı patladı ve “bunu yemediler, tekrar grip üzerinden korkuya devam edelim” diyerek adamlarını sahada görev değişikliğine soyundurdular. İnanın bu alçakların dediklerinin tek bir kelimesi, tek bir açıklaması, ileri sürdükleri bilimsel lafların tamamı hava cıvadan ibaret. Şimdi yumurta kapı ağzına gelince, grip vakaları artmaya başladı, aman dikkat edelim diyenden geçilmiyor. Hani, grip tarih olmuştu, bir cevap verin, diye sual ettiğinizde, sen ne biliyorsun, DSÖ ve sağlık bakanlığı ne derse o doğrudur, diyerek kafa şişirenler yavaş yavaş yelkenleri yeni rüzgara doğru tutuyor. Bu aslında bir dünya savaşı planıydı. Çok masraflı olacağından(savaşı çıkartanlar için değil, savaşanlar için, daha az maliyetle işi bitmenin yolunu bulan bu çetenin kazandığı paranın haddi hesabı yok)salgın yalanı ile insan aklının alamayacağı büyük voliler vuruldu. 20 ayda ilaç şirketlerinin kazancı salgın tedavisi ile birlikte 1 trilyon dolara yaklaşmış. Çok temiz para silah satışından, ulaşımdan, gıdadan, teknolojiden daha fazla kazandıran bir numara. Kim kazandı, derseniz? Tabii ki 13 aile kazandı. Bulancaklı değil bu aileler yanlış anlamayın. Daha çok ortaya dökülecek bu işi yapanların paçasından yalanları. Fazla uzamayacak, mahkemelerde hesap sorulduğunda ise, yalanın boyu posu ortaya çıkacak. Olmaz diyenlere selam ederim.                 
Ekleme Tarihi: 02 Ekim 2021 - Cumartesi
Erhan GÜNDOĞAR

YALAN PAÇALARINDAN AKIYOR

Duyda inanma derler, hani çok yalan söyleyenlerin, söylediği yalanlar karşında apışıp kalanlar için. Oysa yalan kendi başına bir dünyadır. İşi bu olanlar her daim yalanı allayıp pullayıp, isteyene altın diye sunar. 2 yıldır nerede ise Dünya’yı ve özellikle ülkemizi çok etkilediği söylenen salgın yalanında yavaş yavaş yeni yol haritası için hazırlıklar yapılıyor. Tamamı yalan olan bu işin(benim için yalan başkası için bulunmaz bir nimettir bilemem)yön değişikliği için tv’ler de, gazetelerde, sosyal ağlarda küresel çetenin adamları olanlar, birkaç gündür ağız birliği etmiş gibi grip vakaları artıyor, aman dikkat diyerek kamuoyu oluşturmak için ısınma turları atıyor. Salgın yalanı ortaya atıldığında ne demişti, DSÖ denen aşağılık örgüt ve sağlık bakanlığımız, “artık grip yok, bundan sonra corona virüs denen mevsimsel hastalık var, grip tarihi oldu” diye diye onca açıklama yapmışlardı. Bilenler bilir, yoksa arşivlerde hepsi duruyor. İsteyen Mart 2020’den sonraki corona sevici basın yayın kurumlarının açıklamalarını bulup okuyabilir. Yeni dünya düzeni, yeni normal, yeni hayat yalanı patladı ve “bunu yemediler, tekrar grip üzerinden korkuya devam edelim” diyerek adamlarını sahada görev değişikliğine soyundurdular.

İnanın bu alçakların dediklerinin tek bir kelimesi, tek bir açıklaması, ileri sürdükleri bilimsel lafların tamamı hava cıvadan ibaret. Şimdi yumurta kapı ağzına gelince, grip vakaları artmaya başladı, aman dikkat edelim diyenden geçilmiyor. Hani, grip tarih olmuştu, bir cevap verin, diye sual ettiğinizde, sen ne biliyorsun, DSÖ ve sağlık bakanlığı ne derse o doğrudur, diyerek kafa şişirenler yavaş yavaş yelkenleri yeni rüzgara doğru tutuyor. Bu aslında bir dünya savaşı planıydı. Çok masraflı olacağından(savaşı çıkartanlar için değil, savaşanlar için, daha az maliyetle işi bitmenin yolunu bulan bu çetenin kazandığı paranın haddi hesabı yok)salgın yalanı ile insan aklının alamayacağı büyük voliler vuruldu. 20 ayda ilaç şirketlerinin kazancı salgın tedavisi ile birlikte 1 trilyon dolara yaklaşmış. Çok temiz para silah satışından, ulaşımdan, gıdadan, teknolojiden daha fazla kazandıran bir numara. Kim kazandı, derseniz? Tabii ki 13 aile kazandı. Bulancaklı değil bu aileler yanlış anlamayın. Daha çok ortaya dökülecek bu işi yapanların paçasından yalanları. Fazla uzamayacak, mahkemelerde hesap sorulduğunda ise, yalanın boyu posu ortaya çıkacak. Olmaz diyenlere selam ederim.                 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.