Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Virüs severler milleti korkutmaktan vazgeçmiyor

İyice zıvanadan çıkmaya başladılar. Dünya’yı ve Türkiye’yi istediğimiz gibi oynatırız, diyen küreselciler ve onların emir kulları “ha bire” toplumu germeye ve korkutmaya devam ediyor ve bundan vazgeçecek gibi de değiller. Olay öyle bir hale geldi ki, aşı bulundu, yakında piyasada olacak ve virüs etkisini kaybedecek, diye bir açıklama yapıldı mı, peşinden hemen, küreselcilerin adamları, vaka sayıları artıyor, aşının bir faydası yok, salgın 3-4 senede ancak biter, aşı şuan yapılamaz, diyerek karşı atak yapıyor. Kağıt, gazete, su, toz, hava, civa, aklınıza ne gelirse hepsinden virüs bulaşır, diyerek, bütün milletleri zapt-u rap altına almak için var gücü ile her türlü yolu kullanarak korkutmaya çalışıyorlar. Ülkemizde son zamanlarda bu minval üzerinden, bolca vaka var, salgın bir türlü kontrol edilemiyor, hasta sayısı artıyor, denilerek insanları sokağa çıkmaz etmek istiyorlar. Her yerde bir korku tünel, yok elini, dezenfekte et, kolonya dök, maske tak, mesafeni koru, diyerek adım atamaz hale getirmekteler. Ben virüs sever değilim. Bu hikayeye de o kadarda inanmıyorum. Ha virüs vardır, ancak böyle abartmanın da bir manası yok. Tedbir al gerisi kolay. Bu yüzden son bir hafta içinde, dolmuşlarda bana maske tak diyen birine, fazla gitmez, bu gidişle dolmuşta ağızının ortasına bir şaplak vurup, cevap vereceğim. Bu kişiler sanki virüs severler. Hepsi de sağlıkçı çıktı ben “siz kimsiniz” diye sorunca. Daha düne kadar bir gün bile bir dolmuşta rast gelmediğim sağlıkçılar, salgınla beraber dolmuşlardan eksik olmuyor. Bu iş çok uzadı. Millet insan gibi hareket edemez oldu. Geçen hafta Giresun’a Devlet Hastanesi gittim. Aman Allah’ım; sanki uzay üssüne girmiş gibi oldum. Her taraf pandemi sebebiyle geçit vermez olmuş. Çalışanların elinde birer ateş ölçer, geleni gideni ölçüp duruyorlar. Benim işim kalp te olunca, birden beklerken kendimi virüslü sandım. İşim bitti ve olanca hızımla çıktım gittim. Bu hafta içinde aşı ile ilgili iyi gelişmelerin olduğunu virüs karşıtı olanlar açıklayınca, akşam haberlerinde, vaka sayısı “hop zıplayı” verdi. Birisi bu ülkede küreselcilerin safında yangına kürekle odun atıyor. Önce bunların hesabı sorulmalı. Anlayacağınız bunlar tam anlamı ile puşt oğlu puşt!
Ekleme Tarihi: 31 Ağustos 2020 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Virüs severler milleti korkutmaktan vazgeçmiyor

İyice zıvanadan çıkmaya başladılar. Dünya’yı ve Türkiye’yi istediğimiz gibi oynatırız, diyen küreselciler ve onların emir kulları “ha bire” toplumu germeye ve korkutmaya devam ediyor ve bundan vazgeçecek gibi de değiller.

Olay öyle bir hale geldi ki, aşı bulundu, yakında piyasada olacak ve virüs etkisini kaybedecek, diye bir açıklama yapıldı mı, peşinden hemen, küreselcilerin adamları, vaka sayıları artıyor, aşının bir faydası yok, salgın 3-4 senede ancak biter, aşı şuan yapılamaz, diyerek karşı atak yapıyor.

Kağıt, gazete, su, toz, hava, civa, aklınıza ne gelirse hepsinden virüs bulaşır, diyerek, bütün milletleri zapt-u rap altına almak için var gücü ile her türlü yolu kullanarak korkutmaya çalışıyorlar. Ülkemizde son zamanlarda bu minval üzerinden, bolca vaka var, salgın bir türlü kontrol edilemiyor, hasta sayısı artıyor, denilerek insanları sokağa çıkmaz etmek istiyorlar. Her yerde bir korku tünel, yok elini, dezenfekte et, kolonya dök, maske tak, mesafeni koru, diyerek adım atamaz hale getirmekteler.

Ben virüs sever değilim. Bu hikayeye de o kadarda inanmıyorum. Ha virüs vardır, ancak böyle abartmanın da bir manası yok. Tedbir al gerisi kolay.

Bu yüzden son bir hafta içinde, dolmuşlarda bana maske tak diyen birine, fazla gitmez, bu gidişle dolmuşta ağızının ortasına bir şaplak vurup, cevap vereceğim.

Bu kişiler sanki virüs severler. Hepsi de sağlıkçı çıktı ben “siz kimsiniz” diye sorunca. Daha düne kadar bir gün bile bir dolmuşta rast gelmediğim sağlıkçılar, salgınla beraber dolmuşlardan eksik olmuyor.

Bu iş çok uzadı. Millet insan gibi hareket edemez oldu. Geçen hafta Giresun’a Devlet Hastanesi gittim. Aman Allah’ım; sanki uzay üssüne girmiş gibi oldum. Her taraf pandemi sebebiyle geçit vermez olmuş. Çalışanların elinde birer ateş ölçer, geleni gideni ölçüp duruyorlar. Benim işim kalp te olunca, birden beklerken kendimi virüslü sandım. İşim bitti ve olanca hızımla çıktım gittim.

Bu hafta içinde aşı ile ilgili iyi gelişmelerin olduğunu virüs karşıtı olanlar açıklayınca, akşam haberlerinde, vaka sayısı “hop zıplayı” verdi. Birisi bu ülkede küreselcilerin safında yangına kürekle odun atıyor. Önce bunların hesabı sorulmalı.

Anlayacağınız bunlar tam anlamı ile puşt oğlu puşt!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.